Cursuri de pregatire pentru examenele Cambridge

Get Adobe Flash player

 

Cursurile pentru examenele Cambridge

Vrei să îți dai Cambridge-ul vara viitoare? Pregătește-te pentru examen cu cei mai buni profesori la Road Language Centre.

Cu o rata de succes in examen de peste 98%, cursurile de engleza Road Language Centre pentru examenele Cambridge au demonstrat ca reprezinta soluția optima pentru pregatirea în vederea susținerii unui astfel de examen. Succesul la examenele Cambridge se datoreaza în primul rând seriozitații și dedicației profesorilor noștri, dar și sistemului intensiv de lucru.

• Lucrezi cu profesori examinatori oficiali Cambridge
• Vezi progresul pe care îl faci prin simulările integrale periodice (6 simulări incluse)
• Ai toate manualele incluse în preț

Road Language Centre aniversează 10 ani de activitate! Ai 10% reducere la prima lună de curs dacă te înscrii la curs până pe 15 septembrie.

Inca de la inceput, va sfatuim ce parcurs sa alegeți în funcție de ce tip de certificat Cambridge doriți sa obțineți. Mai apoi, ne asiguram ca faceți pașii necesari, ca aveți toate resursele la dispoziție (carți de gramatica, dicționare sau lecturi în limba engleza specifice examenelor Cambridge) și ca progresul vostru este evaluat periodic prin simulari.

Un avantaj important oferit de centrul nostru in pregatirea pentru examenele Cambridge sunt simularile periodice oferite pentru fiecare cursant gratuit. Astfel, vă puteți antrena pentru susținerea examenului Cambridge, ceea ce presupune capacitatea de a va concentra cel puțin 5 ore, exersați de câteva ori înainte de a susține examenul Cambridge real. Totodată, simulările Cambridge lunare vă arată progresul realizat pe parcursul acelei luni.

Cursurile se organizeazã pentru examenele Cambridge PET, FCE, CAE, CPE, BEC, ILEC sau ICFE în funcție de obiectivele participanților.

Cursurile oferite de Road Language Centre corespund noii structuri a examenului Cambridge care se va aplica începând din ianuarie 2015. 

Se pot înscrie la cursurile de pregãtire pentru examenul Cambridge și cei care nu doresc neapãrat sã susținã examenul dar doresc sã se pregãteascã temeinic la limba englezã.

Cursuri Cambridge 2015

Perioada cursului Cambridge: septembrie 2015 – iunie 2016

Structură: 2 şedinţe x 1h30/ săptămână, marti + joi, 10.00 – 11.30 sau 15.00 – 16.30.

Taxa de curs include materialele de curs precum și simulările periodice pentru fiecare examen Cambridge.
Se acordă discounturi pentru achitarea mai multor luni în avans și pentru recomandări.

067966-3d-glossy-blue-orb-icon-alphanumeric-percent-signDiscount-uri: 

RLC oferă mai multe tipuri de discount-uri din preţurile cursurilor. Acestea pot reprezenta un procent semnficativ din taxa de curs. Mai multe informaţii la:  numerele de telefon 075ENGLEZA (0753.645.392) si 021.312.90.36, sau prin e-mail la office@edventure.ro

Procedura de înscriere la cursurile de pregatire Cambridge:

Înscrierea la un curs de pregătire pentru Cambridge începe cu o discuție cu unul dintre profesorii RLC. În cadrul acestei discuții vom porni de la obiectivele dumneavoastră (ce examen Cambridge vreți să susțineți, când vreți să susțineți examenul), vom determina nivelul dvs curent de limbă și vom construi împreună cel mai bun parcurs pentru dumneavoastră, astfel încât sa vă atingeți obiectivele în cel mai scurt timp.
Testare inițială este gratuită, durează aproximativ 45 min.

Testare inițialã pentru examenele Cambridge: oricând cu programare telefonică

Proceduri de calitate pentru cursurile de Cambridge:

Road Language Centre implementează în permanență programe de control al calității cursurilor de engleză, care includ asistenţă la ore și chestionare de evaluare completate de cursanți în vederea asigurării calității și îmbunătățirii serviciilor.

Pentru mai multe informatii și înscrieri, ne puteti contacta la 021.312.90.36 sau 075ENGLEZA (0753 645 392) sau pe adresa de email inscrieri@edventure.ro.

Date simulări examen Cambridge:

Următoarea simulare pentru examenele Cambridge are loc pe 24 iulie 2015.
Simulările sunt gratuite pentru cursanții Road Language Centre și contra cost pentru clienții externi.

Pentru înscriere, vă rugăm să ne contactați la inscrieri@edventure.ro sau 021 312 90 36 sau 075ENGLEZA (0753.645.392). Înscrierile se pot face în limita locurilor disponibile.

Programeaza-te la o testare gratuita. Testarea are loc la sediul nostru din Bucuresti.

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Codul de verificare din imagine:

captcha