Cursuri de pregatire pentru examenele Cambridge

Get Adobe Flash player

 

Road Language Centre este centru autorizat de pregãtire pentru examene recunoscut de Cambridge ESOL.

Cursurile pentru examenele Cambridge

Cu o ratã de succes in examen de peste 95%, cursurile de englezã Road Language Centre pentru examenele Cambridge au demonstrat cã reprezintã soluția optimã pentru pregãtirea în vederea susținerii unui examen Cambridge. Succesul la examenele Cambridge se datoreazã în primul rând seriozitãții și dedicației profesorilor noștri și sistemului de lucru de la Road Language Centre.
Vã sfãtuim ce parcurs sã alegeți încã de la testarea inițialã în funcție de ce tip de certificat Cambridge doriți sã obțineți. Mai apoi, ne asigurãm cã faceți pașii necesari, cã aveți toate resursele la dispoziție, fie cã sunt cãrți de gramaticã, dicționare sau lecturi în limba englezã specifice examenelor Cambridge și cã vã oferim ocazii de a vã evalua progresul periodic.

Un avantaj important oferit de centrul nostru in pregatirea pentru examenele Cambridge este simularea lunară oferită pentru fiecare cursant gratuit. Astfel, vă puteți antrena pentru susținerea examenului Cambridge, ceea ce presupune capacitatea de a va concentra cel puțin 5 ore, exersați de câteva ori înainte de a susține examenul Cambridge real. Totodată, simulările Cambridge lunare vă arată progresul realizat pe parcursul acelei luni.

Cursurile se organizeazã pentru examenele Cambridge PET, FCE, CAE, CPE, BEC, ILEC sau ICFE în funcție de obiectivele participanților.

Se pot înscrie la cursurile de pregãtire pentru examenul Cambridge și cei care nu doresc neapãrat sã susținã examenul dar doresc sã se pregãteascã temeinic la limba englezã.

Cursuri Cambridge 2013 – 2014
Cursurile pentru Cambridge se desfășoară pe tot parcursul anului școlar.

Perioada cursului Cambridge: 14 octombrie 2013 – 30 mai 2014.

Format intensiv:

Structură: 2 şedinţe x 1h30/ săptămână, luni + miercuri sau marti + joi, 9.30 – 11.00 sau 15.00 – 16.30

sau 1 şedinţă x 3h/ săptămână, sâmbătă, 10.00 – 13.00. Pentru această versiune de orar este necesară achitarea cursului în avans.

Durată:  8 luni de curs ( 1 lună = 4 săptămâni)

Preţ: 340 RON/ lună

Taxa de curs include materialele de curs precum și simulările lunare pentru fiecare examen Cambridge.
Se acordă discounturi pentru achitarea mai multor luni în avans și pentru recomandări.

 

Nu se fac ore in timpul vacantelor scolare.

Discount-uri: 

RLC oferă mai multe tipuri de discount-uri din preţurile cursurilor. Acestea pot reprezenta un procent semnficativ din taxa de curs. Mai multe informaţii la:  numerele de telefon 074ENGLEZA (0743.645.392) si 021.312.90.36, sau prin e-mail la office@edventure.ro

Opţional se vor organiza tabere de limba engleză în vacanţe:

- În perioada 13 – 20 aprilie la Cambridge;

- În iulie/august 2014 la Oxford;

Procedura de înscriere la cursurile de pregatire Cambridge:

Înscrierea la un curs de pregătire pentru Cambridge începe cu o discuție cu unul dintre profesorii RLC. În cadrul acestei discuții vom porni de la obiectivele dumneavoastră (ce examen Cambridge vreți să susțineți, când vreți să susțineți examenul), vom determina nivelul dvs curent de limbă și vom construi împreună cel mai bun parcurs pentru dumneavoastră, astfel încât sa vă atingeți obiectivele în cel mai scurt timp.
Testare inițială este gratuită, durează aproximativ 45 min.

Testare inițialã pentru examenele Cambridge: oricând cu programare telefonică

Proceduri de calitate pentru cursurile de Cambridge:

Road Language Centre implementează în permanență programe de control al calității cursurilor de engleză, care includ asistenţă la ore și chestionare de evaluare completate de cursanți în vederea asigurării calității și îmbunătățirii serviciilor.

Pentru mai multe informatii și înscrieri, ne puteti contacta la 021.312.90.36 sau 074ENGLEZA (0743 645 392) sau pe adresa de email inscrieri@edventure.ro.

Date simulări examen Cambridge:

Următoarea simulare pentru examenele Cambridge are loc pe 28 februarie 2014.
Simulările sunt gratuite pentru cursanții Road Language Centre și contra cost pentru clienții externi.

Pentru înscriere, vă rugăm să ne contactați la inscrieri@edventure.ro sau 021 312 90 36 sau 074ENGLEZA (0743.645.392). Înscrierile se pot face în limita locurilor disponibile.

Programeaza-te la o testare gratuita. Testarea are loc la sediul nostru din Bucuresti.

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Codul de verificare din imagine:

captcha