Cursuri de varăpentru copiiclasele 5-8

Participă la cursul de vară Debate Club și dezvoltă-ți gândirea critică în limba engleză

cursuri de vara copii clasele 5-8

Cursuri de vară copii clasele 5-8

Vara această vă invităm la cursul de engleză Debate Club creat de profesorii noștri pentru copiii din clasele 5-8.

Informații despre cursuri

Cursul online Debate Club este ideal pentru copiii care doresc să își dezvolte gândirea critică, să poată lucra în echipă și să poată vorbi în limba engleză în public.

Cursul are o abordare interactivă, cu accent pe implicarea copiilor.

Participând la curs, copiii vor avea șansa:
– să își organizeze mai bine gândurile;
– să dezvolte argumente pertinente și persuasive;
– să își dezvolte gândirea critică;
– să colaboreze cu alții și să lucreze în echipă;
– să fie ascultători activi;
– să devină mai convingători;
– să capete mai multă încredere în sine când vorbesc în public.

La curs se vor aborda subiecte diferite relevante pentru lumea de astăzi, precum: mediul înconjurător și poluarea, explorarea spațială, jocurile video, fast food, etc.

Copiii vor fi grupați în echipe pro și contra și vor colabora pentru a găsi și a dezvolta argumente și contra-argumente. Va urma apoi partea de dezbatere în care cele mai puternice și bine dezvoltate argumente vor câștiga.

În timpul ședințelor, copiii se vor bucura de feedback atât din partea profesorului, cât și de la colegii săi pentru a fi mereu încurajați și ajutați să se exprime și mai bine.

Cursul Debate Club este împărțit în 4 săptămâni. Înscrierea se poate face la una sau mai multe săptămâni.

Perioada: 27 iunie – 22 iulie 2022
Structura: 4 ședințe de 1 oră și jumătate pe săptămână
Program: De luni până joi, de la 11:00 la 12:30
Preț: 220 lei / săptămână

Cursanții EdVenture și cei care vin printr-o recomandare beneficiază de 5% reducere.

Locurile sunt limitate și se ocupă în ordinea primirii înscrierilor. Pentru a putea participa la curs este necesar să aveți un nivel de cunoștințe de engleză minim intermediar.

Înscrie-te acum

Înscrierea la curs se face prin completarea formularului. După completarea formularului vă vom contacta pentru a pentru a face o evaluare gratuită a nivelului de cunoștințe de limba engleză și pentru a finaliza înscrierea la curs. Dacă aveți întrebări, ne puteți contacta la numărul 0742114996

Înscrierea la curs se face prin completarea formularului. După completarea formularului vă vom contacta pentru a pentru a face o evaluare gratuită a nivelului de cunoștințe de limba engleză și pentru a finaliza înscrierea la curs. Dacă aveți întrebări, ne puteți contacta la numărul 0742114996

Profesioniști în limba engleză

Despre noi

EdVenture este o școală de limbi străine cu sediul în București și centru oficial de pregătire Cambridge English pentru examenele Cambridge și IELTS.

Fondată în 2005, EdVenture este o școală de limbi străine acreditată de Ministerul Muncii și Ministerul Educației prin Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC) și este membru British Council Addvantage.

Anual, sute de cursanți aleg să învețe limba engleză sau să se pregătească pentru examene de engleză alături de EdVenture School. Profesorii foarte bine pregătiți, simulările integrale de examen, dar și atmosfera relaxantă și primitoare a centrului sunt doar câteva aspecte apreciate de cursanți.

În cadrul EdVenture, organizăm atât cursuri de engleză și germană pentru copii, cursuri de engleză pentru adulți, cât și cursuri pregătire pentru examene cu recunoaștere internațională precum Cambridge, IELTS, TOEFL sau SAT.

EdVenture School
Your learning EdVenture starts now
Start Typing
Acest site folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Continuând, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.