Aventura verii la EdVenture
English Camp 2024! ⛺

Vă invităm la English Camp — O școală de vară ca o tabără pentru copii într-o locație deosebită (Moieciu de Sus), unde vom avea parte de activități în limba engleză, jocuri și distracție în aer liber, drumeții montane, seri tematice, ateliere creative și multe alte surprize!

✨ Prinde ultimele 3 locuri disponibile!

tabere de vara copii

Tabere de vara

EdVenture English Camp pentru copii include o mulțime de activități în limba engleză (peste 12 ore/serie),  dar și drumeții montane, jocuri și distracție într-o locație deosebită aflată în zona Bran – Moieciu de Sus.

Școala de Vară EdVenture English Camp pentru copii, realizată împreună cu 4U Adventure, se adresează copiilor de 8-13 ani și se desfășoară în vara anului 2024.

Perioade disponibile: 30 iunie – 5 iulie 2024 și 28 iulie – 2 august 2024.

Structura: Fiecare serie are o durată de 6 zile (5 nopți), cu plecare din București în ziua de Duminică și întoarcere în ziua de Vineri.

Cazare și masă: Copiii vor fi cazați în camere de 2-3 locuri, cu baie proprie. Cele trei mese zilnice (mic dejun, prânz și cină) sunt asigurate de către partenerii noștri.

Preț: 2400 lei

✅ Fără alte costuri suplimentare: Transportul (cu trenul), cazarea, mesele, atelierele, drumețiile și materialele necesare sunt incluse în preț.

Înscrierea se face online. Click aici pentru înscrieri.

Dacă aveți întrebări, ne puteți contacta la numerele de telefon 0213129036 sau 0744375724.

Împreună cu partenerii noștri de la 4U Adventure, am conceput 6 zile de distracție și aventură la cote maxime, într-un cadru montan deosebit. Astfel, după deșteptare și mic dejun, vom face super cursuri și activități în limba engleză pregătite de echipa de profesori EdVenture School.

Desfășurându-se în aer liber, cursurile de engleză EdVenture School oferă o experiență de imersare ce stimulează simțurile copiilor. Cei mici vor fi încurajați și ajutați să interacționeze în limba engleză, atât în timpul activităților ce vizează consolidarea competențelor lingvistice, cât și în situațiile practice din afara lor.

Astfel, prin participarea la jocurile și activitățile organizate de profesorii noștri (tabăra de engleză), copiii își vor dezvolta creativitatea, vor dobândi mai multă încredere în ei și vor învăța noțiuni noi de limba engleză.

După masa de prânz vor urma jocuri distractive, ateliere și activități montane în natură, precum: aventură la râu, picnic în pădure, concurs de tir, drumeții, degustări, pregătire/ghidaj montan, orientare, și multe altele.

De asemenea, nu vor lipsi jocurile specifice verii, atelierele creative de gătit și de meșteșuguri, dar și petrecerea în pijama, karaoke sau seara de cinema. Promitem să le oferim copiilor o aventură educațională de neuitat!

Ce înseamnă EdVenture English Camp?

Activități în limba engleză

English Camp include super cursuri în limba engleză (peste 12 ore/serie)

Drumeții montane

Vom face o mulțime de activități montane și drumeții în natură

Jocuri și distracție pe măsură

Ne distrăm în fiecare zi prin jocuri pregătite de echipa de traineri

Suprize și alte activități

Petreceri, dans, karaoke, seară de film, premii surpriză, diplome

Siguranță și experiență

Îndrumare oferită de profesorii EdVenture School și trainerii 4U Adventure

Informații detaliate

Să vă povestim mai multe despre EdVenture English Camp:

Împreună cu partenerii noștri 4U Adventure din Moieciu de Sus, vom oferi copiilor o adevărată aventură educațională, cu multe cursuri și activități în limba engleză, drumeții montane, jocuri, ateliere în natură și multe alte surprize. Fiecare serie include peste 12 ore de activități in limba engleză (tabără de engleză).

Scopul English Camp este să oferim copiilor șansa de a menține contactul cu limba engleză și pe timpul verii. Și ce modalitate mai bună de a face asta decât printr-o școală de vară distractivă? Limba engleză se asimilează cel mai bine prin jocuri, într-un mediu relaxant și creativ. De asemenea, copiii își vor dezvolta o mulțime de abilități sociale și interpersonale. Vom învață să colaborăm, să comunicăm, să rezolvăm probleme și să ne adaptăm unor situații noi.

Școala de vară EdVenture Camp va include și activități montane. Exemple: pregătirea rucsacului de drumeție, deplasare cu busola și harta, aventură la râu, picnic în pădure, confecționare arc și concurs de tir, orientare în spațiu, drumeții și degustare la stână tradițională, și multe altele.

De asemenea, nu vor lipsi jocuri specifice verii, ateliere creative de gătit și de meșteșuguri, dar și petrecerea în pijama, karaoke, talent show-ul și seara de cinema. Promitem să oferim copiilor o aventură educațională de neuitat!

Vă invităm în 2024 la EdVenture English Camp ❤️☀️

Program orientativ

8:30 — Înviorare în aer liber
9:00 — Micul dejun
10:00 — English Fun Activities
11:30 — Snack time
12:00 — English Fun Activities
13:30 — Prânz
14:30 — Timp pentru relaxare și socializare
16:00 — Activități distractive în aer liber: (trasee, degustări la stană tradițională, jocuri și concursuri în aer liber, ateliere creative, campionate sportive)
19:00 — Cină
20:00 — Activități de seară: disco, film, seară de talente, foc de tabără, petrecere cu decernare diplome

Experiența EdVenture School

Locația English Camp 2024

Ce spun părinții?

Ne bucurăm de recomandările foarte bune primite din partea copiilor și părinților. O parte din ele le puteți citi aici, dar și pe paginile de Google și Facebook.

edventure school bucuresti
Sediul EdVenture
Despre noi
EdVenture este o școală de limbi străine cu sediul în București.

Cu o experiență de peste 18 ani, EdVenture School este alegerea perfectă pentru cei care doresc să învețe limba engleză, de la copii la adulți. Află mai multe despre noi și descoperă valorile noastre, profesorii care fac parte din echipa EdVenture, cât și acreditarile pe care le-am primit de-a lungul anilor.

Formular de înscriere

Tabere de vara pentru copii

Înscrierile se fac online

După completarea formularului vă vom contacta pentru a finaliza înscrierea. Locurile la EdVenture English Camp sunt limitate și se ocupă în ordinea rezervarii lor.

Dacă aveți întrebări, ne puteți contacta la numerele de telefon 0213129036 sau 0742114996.

Start Typing
Acest site folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Continuând, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.