Cursuri de limbi străine pentru afterschools și școli

engleza copii

EdVenture School organizează cursuri de limba engleză, germană și franceză pentru afterschools și școli din București.

Începând din 2013, organizăm cursuri de limbi străine precum engleză, germană și franceză în afterschool-uri și școli din București. Anual, zeci de copii învață limbi străine alături de noi

0

Engleză, Germană, Franceză

0

Copii la cursurile noastre

0

Profesori dedicați

0

Ore de curs

Cursuri pentru afterschools și scoli

EdVenture are ca obiect principal de activitate organizarea cursurilor de limbi străine pentru copii, oferind cursanților săi valoroasa experiență acumulată în cei 18 ani de activitate.

Cursuri de învățare a limbii engleze

Cursurile de limba engleză organizate în afterschools și școli sunt deosebit de apreciate de copii, deoarece aceștia învață limba engleză prin activități interactive. La aceste cursuri vorbim doar în limba engleză, ne implicăm în multe activități și jocuri care presupun folosirea limbii engleze și ne dezvoltăm abilitățile de comunicare într-un mod natural.

Cursuri de învățare a limbii germane

Cursurile de germană pentru copii sunt și ele foarte apreciate pentru interactivitate. Pentru a stârni curiozitatea și dorința de învățare a copiilor, ne folosim de frumusețea limbii germane, de nenumărate imagini, jocuri, fragmente audio-video și manuale adaptate vârstei și nivelului de cunoștințe al copiilor.

Cursuri de învățare a limbii franceze

Despre cursurile noastre de limba franceză pentru copii merită menționat că se remarcă prin caracterul lor interactiv. În cadrul acestora, ne propunem să le oferim copiilor o experiență educațională completă și distractivă, care să stimuleze curiozitatea lor naturală și să-i motiveze să exploreze și să îndrăgească limba franceză.

Solicită o ofertă personalizată

Va stăm la dispoziție pentru orice informații referitoare la organizarea cursurilor de limbi străine în afterschool-ul sau școala pe care o reprezentați. Pentru a solicita o ofertă personalizată, vă rugăm să completați formularul alăturat sau să ne contactați prin telefon sau email: 0742 114 996, elena.tcaciuc@edventure.ro

Ulterior, vă vom contacta pentru a avea o discuție referitoare la nevoile dumneavoastră. Începerea unei colaborări presupune și evaluarea cunoștințelor copiilor, pentru a putea organiza cursuri cât mai potrivite pentru nivelul lor.

sediul edventure school bucuresti
Sediul EdVenture
Despre noi
EdVenture este o școală de limbi străine cu sediul în București.

Cu o experiență de peste 18 ani, EdVenture School este alegerea perfectă pentru cei care doresc să învețe limba engleză, de la copii la adulți. Află mai multe despre noi și descoperă valorile noastre, profesorii care fac parte din echipa EdVenture și acreditarile pe care le-am primit de-a lungul anilor.

Joing our Newsletter

Subscribe for free resources and news updates.

  Greatives may contact you about products, offers and news you may like unless you click to opt out

  Call Us

  888-299-2000

  Address 1: 709 Honey Creek Dr. New York, NY 10028

  Address 2: 4851 Willow Greene Drive Montgomery, AL 36109

  Address 3: 709 Honey Creek Dr.
  New York, NY 10028

  Start Typing
  Acest site folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Continuând, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.