Pregătirecompletăpentru TOEFL

Alege cursul de pregătire TOEFL online susținut de profesorii specialiști de la EdVenture School.

curs toefl

Curs TOEFL online

Prioritatea noastră este ca tu să obții cel mai bun scor posibil la testul TOEFL.

EdVenture School organizează cursuri de pregătire TOEFL de peste 13 ani, cu rezultate excelente. Cursul oferă pregătire completă pentru cele patru secțiuni ale testului și se desfășoară într-un format interactiv, prin cursuri live susținute de un profesor specialist.

În cadrul cursului vei beneficia de strategii și feedback de la specialiști la părțile de Speaking & Writing, părți pentru care nu poți să te evaluezi folosind resursele diponibile pe internet. De asemenea, beneficiezi de modele pentru fiecare tip de Writing Task, dar și răspunsuri la orice întrebări ai avea despre test.

Examenul TOEFL (Test of English as a Foreign Language) măsoară abilitatea candidaților de a utiliza limba engleză așa cum se folosește în context academic, în colegii și universități în care limba de predare este engleză.

Ce vom face la curs?
  • Organizarea discursului pentru ambele tipuri de taskuri (independent și integrated), modele de răspunsuri pentru cele 6 întrebări din examen și strategii de dezvoltare a argumentelor pe format american, necesare obținerii unui scor de 25+ în această secțiune.

  • Analiza task-urilor din examen, structura celor două eseuri (independent și integrated), modele de răspunsuri.

    Strategii de dezvoltare a paragrafelor și a argumentelor pe structura logică americană.

  • Analiză fiecărui tip de întrebare specifică acestei secțiuni. Metode de citire rapidă, cât și de citire în detaliu a textelor academice. Tehnici de evitare a “capcanelor” lingvistice din această secțiune.

  • Tehnici de luat notițe, esențiale pentru obținerea unui scor bun în această secțiune. Tehnici pentru identificarea elementelor cheie ale discursului și strategii de evitare a greșelilor tipice acestei secțiuni.

Următorul curs TOEFL

Perioada

1 aprilie – 13 mai 2023. Cursul nu se va desfășura în data de 15 aprilie.

Durata

6 săptămâni (18 ore de curs)

Structura

1 sesiune de 3 ore pe săptămână

Orar

Sâmbăta, 9:30 – 12:30

Preț

690 lei

Info

Cursul TOEFL se desfășoară online, prin Zoom. Se acordă 5% discount pentru cursanții EdVenture sau pentru cei care vin printr-o recomandare.

Înscrie-te acum

Înscrierea la curs se face prin completarea formularului. Ulterior, te vom contacta pentru a-ți transmite detalii despre curs și pentru a finaliza înscrierea. Pentru a participa este recomandat să ai un nivel de cunoștințe de limba engleză minim intermediar (nivel B1). Dacă ai întrebări, ne poți contacta la numărul 0742114996

Înscrierea la curs se face prin completarea formularului. Ulterior, te vom contacta pentru a-ți transmite detalii despre curs și pentru a finaliza înscrierea. Pentru a participa este recomandat să ai un nivel de cunoștințe de limba engleză minim intermediar (nivel B1). Dacă ai întrebări, ne poți contacta la numărul 0742114996

Profesioniști în pregătirea pentru TOEFL

Despre noi

EdVenture este o școală de limbi străine cu sediul în București și centru oficial de pregătire Cambridge. Timp de 8 ani, am fost centru oficial de testare ETS pentru TOEFL.

Fondată în 2005, EdVenture este o școală de limbi străine acreditată de Ministerul Muncii și Ministerul Educației prin Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC) și este membru British Council Addvantage.

Anual, sute de cursanți aleg să se pregătească pentru examene de limba engleză sau să învețe engleză alături de EdVenture School. Profesorii foarte bine pregătiți, simulările integrale de examen și atmosfera relaxantă și primitoare a centrului sunt doar câteva aspecte apreciate de cursanți.

În cadrul EdVenture, organizăm atât cursuri de engleză și germană pentru copii, cursuri de engleză pentru adulți, cât și cursuri pregătire pentru examene cu recunoaștere internațională precum Cambridge, IELTS, TOEFL sau SAT.

edventure school bucuresti
Your TOEFL EdVenture starts now
Start Typing
Acest site folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Continuând, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.