Curs de dezbateri online în limba engleză

Debate Club for Teens

Participă la cursul de vară Debate Club și dezvoltă-ți gândirea critică în limba engleză!

10% reducere la înscrieri până pe 31 mai 2024

curs de vara debate club

Cursuri de vară copii clasele 5-8

Vara aceasta vă invităm la cursul de engleză Debate Club for Teens creat de profesorii noștri pentru elevii din clasele 5-8.

Informații despre curs

Debate Club for Teens este un curs online captivant și interactiv, conceput pentru adolescenții pasionați de dezbateri și dornici să-și îmbunătățească abilitățile de comunicare în limba engleză. Acesta este un curs de vară excelent pentru cei care doresc să-și exprime ideile în mod convingător, să își dezvolte gândirea critică și să poată vorbi în limba engleză în public.

În cadrul acestui curs, vom aborda subiecte relevante pentru lumea de astăzi, precum: mediul înconjurător și schimbarea climei, explorarea spațială, jocurile video, utilizarea social media și multe altele. Aceste subiecte le vor permite elevilor din clasele 5-8 să-și dezvolte gândirea critică și să-și exerseze abilitățile de argumentare.

Dezbaterile sunt structurate în format pro și contra, oferind o experiență dinamică care stimulează interesul și participarea activă. Înscrierea la Debate Club for Teens este o oportunitate excelentă pentru adolescenți de a-și aprofunda cunoștințele de limba engleză într-un cadru competitiv, sub îndrumarea unui profesor dedicat. Cursanții vor câștiga nu doar abilități valoroase de comunicare, ci și încredere în propriile capacități de argumentare și de vorbire în public.

Debate Club for Teens este o oportunitate pentru elevi de a se implica în discuții semnificative și de a căuta soluții la probleme actuale, pregătindu-i pentru succes la școală, în comunitate și în viitorul lor profesional.

Cursul Debate Club se desfășoară în perioada 1 iulie – 1 august 2024 în serii de câte o săptămână. Înscrierea se poate face la una sau mai multe săptămâni.

Structura: 4 ședințe de 1 oră și jumătate pe săptămână
Program: De luni până joi, 16:00 – 17:30
✅ Preț promoțional: 252 lei 227 lei/săptămână la înscrieri până pe 31 mai 2024 (redus de la 252 lei)

Cursul se desfășoară online (live), prin Zoom.

Înscrierile se fac completând formularul online (click). Dacă aveți întrebări, ne puteți contacta la numerele de telefon 021 312 9036 sau 0744 375 724.

Înscrie-te acum

Înscrierea la curs se face prin completarea formularului. După completarea formularului vă vom contacta pentru a face o evaluare gratuită a nivelului de cunoștințe de limba engleză și pentru a finaliza înscrierea la curs. Dacă aveți întrebări, ne puteți contacta la numărul 0744375724

Înscrierea la curs se face prin completarea formularului. După completarea formularului vă vom contacta pentru a face o evaluare gratuită a nivelului de cunoștințe de limba engleză și pentru a finaliza înscrierea la curs. Dacă aveți întrebări, ne puteți contacta la numărul 0744375724

Profesioniști în limba engleză

Despre noi

EdVenture este o școală de limbi străine cu sediul în București și centru oficial de pregătire Cambridge English pentru examenele Cambridge și IELTS.

Fondată în 2005, EdVenture este o școală de limbi străine acreditată de Ministerul Muncii și Ministerul Educației prin Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC) și este membru British Council Addvantage.

Anual, sute de cursanți aleg să învețe limba engleză sau să se pregătească pentru examene de engleză alături de EdVenture School. Profesorii foarte bine pregătiți, simulările integrale de examen, dar și atmosfera relaxantă și primitoare a centrului sunt doar câteva aspecte apreciate de cursanți.

În cadrul EdVenture School, organizăm atât cursuri de engleză, germană și franceză pentru copii, cursuri de engleză pentru adulți, cât și cursuri pregătire pentru examene cu recunoaștere internațională precum Cambridge, IELTS, TOEFL sau SAT.

edventure school bucuresti
EdVenture School
Your learning EdVenture starts now
Start Typing
Acest site folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Continuând, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.