Alătură-teechipeiEdVenture

Te invităm în echipa noastră! Suntem în căutare de profesori pasionați de limba engleză 🇬🇧

cariere edventure

Cariere – Profesor de limba engleză

Alătură-te EdVenture School și fă parte dintr-o echipă de oameni pasionați, unde creștem împreună, colaborăm și ne ajutăm reciproc în orice situație.

Ce spun profesorii noștri?

“Apreciez foarte mult faptul că întotdeauna este cineva care să îți ofere suport și ajutor indiferent ce problemă ai avea. Suntem cu toții colegi și nu se simte nicio urmă de superioritate din partea nimănui. Ce vreau să spun: la fostul centru unde am lucrat, profesorii nu prea aveau multe de zis, doar de executat. Trebuia să ne adresăm cu domnul/doamna director și dacă aveam nevoie de ajutor la predat sau alte lucruri eram privită de sus. Faptul că cineva e tot timpul acolo și oferă mini-traininguri pe diferite teme, mă ajută enorm pe mine ca profesor să înțeleg unele lucruri și să predau mai bine.”

– Mădălina Panduru, profesor EdVenture School

“Ce am apreciat întotdeauna și încă apreciez este atmosfera primitoare, urmată de lucrul cu profesioniști. Datorită numeroaselor sfaturi și îndrumări primite din partea profesorilor coordonatori, am reușit să diversific foarte mult procesul de predare și să creez conexiuni durabile cu marea majoritate a cursanților, indiferent de vârstă. Aici, profesorii sunt încurajați și instruiți să devină adevărate modele pentru cursanți, să le înțeleagă punctele forte, dar și temerile și diversele tipuri de motivație în învățarea limbii engleze.”

– Andreea Anghel, profesor EdVenture School

Aplică acum

Te invităm în echipa EdVenture School! Suntem în căutare de noi profesori pasionați de predarea limbii engleze. Dacă ai întrebări, ne poți contacta la numărul 0740085809

Te invităm în echipa EdVenture School! Suntem în căutare de noi profesori pasionați de predarea limbii engleze. Dacă ai întrebări, ne poți contacta la numărul 0740085809

Despre noi

EdVenture este o școală de limbi străine cu sediul în București și centru oficial de pregătire Cambridge English pentru examenele Cambridge și IELTS.

Fondată în 2005, EdVenture este o școală de limbi străine acreditată de Ministerul Muncii și Ministerul Educației prin Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC) și este membru British Council Addvantage.

Anual, sute de cursanți aleg să învețe limba engleză sau să se pregătească pentru examene de engleză alături de EdVenture School. Profesorii foarte bine pregătiți, simulările integrale de examen, dar și atmosfera relaxantă și primitoare a centrului sunt doar câteva aspecte apreciate de cursanți.

În cadrul EdVenture, organizăm atât cursuri de engleză și germană pentru copii, cursuri de engleză pentru adulți, cât și cursuri pregătire pentru examene cu recunoaștere internațională precum Cambridge, IELTS, TOEFL sau SAT.

edventure school bucuresti
Start Typing
Acest site folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Continuând, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.