curs pregatire sat

Pregătește-te pentru testul SAT 🇺🇸

Bun venit la EdVenture School! Te invităm să descoperi cursul online de pregătire pentru testul SAT.

Sute de studenți au promovat testul SAT cu brio datorită acestui curs interactiv, unic în România.

Curs SAT online

Prioritatea noastră este ca tu să obții cel mai bun scor posibil la testul SAT.

Pregătire completă

96 ore de curs împărțite în 24 sesiuni de pregătire pentru engleză și 24 sesiuni de pregătire pentru matematică

Strategii și practică

În fiecare săptămână ai sesiuni de curs cu practică atât pentru partea de matematică, cât și pentru engleză

Feedback personalizat

Feedback personalizat pentru toate secțiunile, bazat pe criteriile College Board, creatorul examenului

Resurse suplimentare

Resurse suplimentare de calitate, verificate și atent alese de către profesorii noștri pentru îmbunătățirea performanțelor

Informații despre curs

Dacă te gândești să susții testul SAT, știi deja cât de important este să exersezi subiecte de examen și să ai îndrumarea unui profesor. Chiar dacă ai început pregătirea pentru test, este o certitudine faptul că ai nevoie de mult exercițiu pentru a putea progresa.

Cursul SAT online pe care îl organizăm include pregătire completă atât pentru partea de matematică (Math), cât și pentru cea de engleză (Evidence-Based Reading & Writing).

Cursul se desfășoară online prin intermediul platformei Zoom și este susținut de doi profesori experți în SAT, cu o experiență de predare cumulată de peste 20 de ani.

Perioada: 4 octombrie 2022 – 27 aprilie 2023
Durata: 6 luni de curs (96 ore), cu respectarea vacanțelor școlare
Structura: 2 ședințe de 2 ore pe săptămână
Orar: Marți și Joi, 17:00 – 19:00
Preț: 690 lei/luna de curs sau 3726 lei la plata integrală

✅ Fară alte costuri suplimentare

Cursul de pregătire pentru testul SAT se organizează pentru adolescenți din clasele 9-12. Se acordă 10% discount la plata integrală a cursului în avans.

Înscrie-te acum

Înscrierea la curs se face prin completarea formularului. Ulterior, te vom contacta pentru a-ți transmite detalii despre curs și pentru a finaliza înscrierea. Pentru a participa este recomandat să ai un nivel de cunoștințe de engleză minim intermediar. Dacă ai întrebări, ne poți contacta la numărul 0742114996

Înscrierea la curs se face prin completarea formularului. Ulterior, te vom contacta pentru a-ți transmite detalii despre curs și pentru a finaliza înscrierea. Pentru a participa este recomandat să ai un nivel de cunoștințe de engleză minim intermediar (B1). Dacă ai întrebări, ne poți contacta la numărul 0742114996

Profesioniști în pregătirea pentru examene

Despre noi

EdVenture este o școală de limbi străine cu sediul în București și centru oficial de pregătire Cambridge. Timp de 8 ani, am fost centru oficial de testare ETS pentru TOEFL.

Fondată în 2005, EdVenture este o școală de limbi străine acreditată de Ministerul Muncii și Ministerul Educației prin Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC) și este membru British Council Addvantage.

Anual, sute de cursanți aleg să se pregătească pentru examene de limba engleză sau să învețe engleză alături de EdVenture School. Profesorii foarte bine pregătiți, simulările integrale de examen și atmosfera relaxantă și primitoare a centrului sunt doar câteva aspecte apreciate de cursanți.

În cadrul EdVenture, organizăm atât cursuri de engleză și germană pentru copii, cursuri de engleză pentru adulți, cât și cursuri pregătire pentru examene cu recunoaștere internațională precum Cambridge, IELTS, TOEFL sau SAT.

edventure school bucuresti
Your SAT EdVenture starts now
Start Typing
Acest site folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Continuând, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.