Învățăm germană
într-un mod
interactiv 🇩🇪

Cursurile de germană pentru copii Deutsche EdVenture sunt apreciate pentru interactivitate. Copiii au ocazia să învețe limba germană alături de profesori specialiști.

cursuri de germana copii
cursuri germana copii

Cursuri germană copii București

La cursurile de germană Deutsche EdVenture, copiii vor afla cât de distractivă și interesantă poate fi limba germană!

Cursuri interactive

Copiii învață germană interactiv, cu profesori dedicați

Școala EdVenture

Peste 16 ani de experiență în predarea limbilor străine

Manuale incluse

Manualul și workbook-ul sunt incluse în preț

Informații despre cursuri

Cursurile de germană pentru copii Deutsche EdVenture se adresează copiilor din clasele 2-5 care sunt începători (nu au mai făcut germană până acum).

Pentru a stârni curiozitatea și dorința de învățare a copiilor, ne folosim de frumusețea limbii germane, de nenumărate imagini, jocuri, fragmente audio-video și manuale adaptate vârstei și nivelului de cunoștințe al copiilor. După fiecare unitate, copiii vor avea o lecție special concepută după un desen animat în limba germană.

La cursurile Deutsche EdVenture, copiii învață limba germană alături de profesori dedicați, își fac prieteni noi, participa la o mulțime de activități interactive și încep pregătirea pentru certificatul Goethe-Zertifikat A1: Fit în Deutsch 1.

Ce vom învăța în primul an?
• Sunetele limbii germane și cum să pronunțăm corect cuvintele;
• Să vorbim despre activitățile noastre preferate;
• Să identificăm obiecte școlare și să vorbim despre școală;
• Să spunem cum ne simțim și să putem pune întrebări despre alții;
• Să numim membrii familiei;
• Să spunem unde locuim.

Înscrierile se fac completând formularul online (click). Dacă aveți întrebări, ne puteți contacta la numerele de telefon 021 312 9036 sau 0742 114 996.

Perioada: 3 octombrie 2022 – 9 iunie 2023
Durata: 7 luni și 2 săptămâni de curs (90 ore), cu respectarea vacanțelor școlare
Structura: 2 ședințe x 1,5 ore pe săptămână
Orar: Marți și Joi, 16:30 – 18:00
Preț: 480 lei / lună sau 3240 lei la plata integrală (redus de la 3600 lei)
🟠⌛ Prinde ultimele locuri la cursurile de germană pentru copii! În septembrie, înscrierile se fac în limita locurilor disponibile.

Incluse în preț: Kursbuch (manual) + Arbeitsbuch (caiet de lucru)

Se acordă 10% discount la plata integrală a cursului în avans și 5% discount pentru cursanții EdVenture, membrii aceleiași familii sau pentru cei care vin printr-o recomandare. Discountul se poate cumula până la 15%.

Cursurile de germană pentru copii se desfășoară la sediul EdVenture School din București, Strada Dr. Staicovici nr. 4 (zona Eroilor – Cotroceni).

Înscrie-ți copilul

Înscrierile la cursuri se fac online, completând formularul de mai jos. După completarea formularului vă vom contacta pentru a finaliza înscrierea la curs.

sediul edventure school bucuresti
Sediul EdVenture
Despre noi
EdVenture este o școală de limbi străine cu sediul în București.

Cu o experiență de peste 16 ani, EdVenture School este alegerea perfectă pentru cei care doresc să învețe limbi străine precum engleză sau germană. Află mai multe informații despre noi și descoperă valorile noastre, profesorii care fac parte din echipa EdVenture, cât și acreditarile pe care le-am primit de-a lungul anilor.

Start Typing
Acest site folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Continuând, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.