More details

Cursuri de pregătire pentru examenele Cambridge

Bun venit la EdVenture School – centru oficial de pregătire Cambridge English unde sute de cursanți învață engleză în fiecare an.

?⌛ Prinde ultimele locuri la cursurile de engleză Cambridge EdVenture 2023-2024!

Avantajele cursurilor de engleză Cambridge EdVenture

Cursurile foarte îndrăgite de cursanți, atmosfera relaxată, profesorii certificați Cambridge și rata de promovabilitate la examen de 100% sunt doar câteva din avantajele EdVenture.

Centru Cambridge

EdVenture este centru oficial de pregătire pentru examenele Cambridge, certificare care asigură un standard superior de calitate

Cursuri interactive

Învățăm limba engleză prin intermediul metodei Cambridge, care pune cursantul în centrul procesului de învățare

Promovabilitate 100%

Rata de promovabilitate la examen este de 100%, iar progresul poate fi urmărit prin rapoarte periodice și feedback personalizat

18 ani experiență

Începând din 2005, mii de cursanți au învățat limba engleză și s-au pregătit pentru examenele Cambridge alături de noi

Profesori certificați

Ne pregătim alături de profesori certificați Cambridge (CELTA), care au trecut prin numeroase programe de training

La sediu sau online

La cursurile online, învățarea limbii engleze se face într-un mod eficient, acestea fiind susținute în timp real (live) prin platforma Zoom

Cursuri Cambridge 2023

Cursuri Cambridge

La cursurile Cambridge EdVenture vorbim doar în limba engleză, ne implicăm într-o mulțime de activități interactive care presupun folosirea limbii engleze și ne dezvoltăm abilitățile de comunicare într-un mod natural. Ne dorim ca toți cursanții să aibă o experiență de învățare deosebită și să le creștem încrederea în ei atunci când vorbesc în limba engleză.

Cursurile de pregătire Cambridge EdVenture se adresează copiilor și adolescenților care doresc să învețe limba engleză și să se pregătească pentru unul din prestigioasele examene Cambridge English.

?⌛ Înscrierile la noile cursuri Cambridge EdVenture 2023-2024 se fac în limita locurilor disponibile!

Perioada de desfășurare a cursurilor: 18 septembrie 2023 – 7 iunie 2024.

Înscrierile se fac completând formularul online (click).
Dacă aveți întrebări, ne puteți contacta la numerele de telefon 021 312 9036 sau 0742 114 996. Vă așteptăm cu drag!

Copii – clasele 0-4
  • Cursurile de engleză Cambridge Young Learners (YLE): Starters, Movers sau Flyers sunt deosebit de apreciate de copii, care învață limba engleză prin activități interactive. În cadrul cursurilor Cambridge pentru copii, vorbim doar în limba engleză, ne implicăm în multe activități și jocuri care presupun folosirea limbii engleze și ne dezvoltăm abilitățile de comunicare într-un mod natural.

  • La cursul de engleză pentru copiii din clasa pregătitoare, participăm la activități interactive și învățăm limba engleză alături de o echipă de profesori dedicați. Ne folosim de multe jocuri, cântece și mici proiecte pentru a acumula cât mai multe cunoștințe și pentru a învăța expresii în limba engleză într-un mod natural.

Copii – clasele 5-8
  • Cursul de pregătire Cambridge Key for Schools (KET) este foarte apreciat de către copiii din clasele 5-8, care urmează o programă riguroasă de învățare a limbii engleze, axată pe dezvoltarea comunicării prin activități interactive. În cadrul cursului, copiii vor deprinde abilitățile necesare pentru a putea interacționa la nivel elementar cu alți vorbitori de limba engleză.

  • Cursul de pregătire Cambridge Preliminary for Schools (PET) se adresează adolescenților din clasele 5-12 care doresc să își îmbunătățească cunoștințele de limba engleză într-un mod structurat, eficient și plăcut. În cadrul cursului, cursanții vor deprinde abilități de comunicare în engleză în situații obișnuite și vor învăța cum să își argumenteze opiniile.

Liceeni – clasele 9-12
  • Cursul de pregătire Cambridge Advanced (CAE) te pregătește pentru acest examen, care demonstrează că ai competențele lingvistice căutate de universități și angajatori de top. În cadrul cursului, vei deprinde abilitățile necesare pentru a participa cu încredere la cursuri și întâlniri într-un cadru universitar sau managerial și, de asemenea, vei putea să te exprimi fluent, indiferent de situație.

  • Cursul de pregătire Cambridge First for Schools (FCE) te pregătește cu succes pentru cel mai popular examen Cambridge, care verifică dacă ai abilitățile de a comunica cu încredere într-un mediu vorbitor de limba engleză. În cadrul cursului, vei învăța să comunici fără probleme pe teme familiare, exprimându-ți opiniile și prezentând argumente și puncte de vedere cu ușurință.

  • Cursul de pregătire Cambridge Preliminary for Schools (PET) se adresează adolescenților din clasele 5-12 care doresc să își îmbunătățească cunoștințele de limba engleză într-un mod structurat, eficient și plăcut. În cadrul cursului, cursanții vor deprinde abilități de comunicare în engleză în situații obișnuite și vor învăța cum să își argumenteze opiniile.

Recenzii excelente

Ne bucurăm de recomandările foarte bune primite din partea cursanților. O parte din ele le puteți citi aici, dar și pe paginile de Google și Facebook.

Echipa noastră de profesori

Profesorii EdVenture School sunt specialiști în predarea limbii engleze, examinatori autorizați pentru examenele internaționale Cambridge. Aceștia aplică cele mai moderne metode de predare și se implică activ în procesul educativ al cursanților.

Fiecăruia dintre noi i-a schimbat viață un profesor la un moment dat. Pentru că știm că profesorii buni pot schimba lumea și pot să inspire, ne înconjurăm doar de oameni dedicați, cu personalități puternice care vor contribui la dezvoltarea cursanților.

sediu edventure
Sediul EdVenture
Despre noi
EdVenture este o școală de limbi străine cu sediul în București.

Cu o experiență de peste 18 ani, EdVenture este școala perfectă pentru cei care doresc să învețe limba engleză, de la copii la adulți. Află mai multe  despre noi și descoperă valorile noastre, profesorii care fac parte din echipa EdVenture și acreditarile pe care le-am primit de-a lungul anilor.

Cursuri de engleză Cambridge

Echivalarea examenelor Cambridge

Examene Cambridge recunoscute la Bacalaureat:
Preliminary for Schools (PET) – nivel B1
First for Schools (FCE)– nivel B2
Advanced (CAE) – nivel C1
Proficiency (CPE) – nivel C2

Examene recunoscute la admiterea în clasa a 9-a:
Key for Schools (KET) – nivel A2
Preliminary for Schools (PET) – nivel B1
First for Schools (FCE) – nivel B2

Examene recunoscute la admiterea în clasa a 5-a:
Young Learners (YLE): Movers și Flyers – nivel A1 și A2
Key for Schools (KET) – nivel A2

Metoda de învățare Cambridge

Cursurile pe care le organizăm folosesc cea mai eficientă metodă de învățare (CLT – Communicative Language Teaching), care a determinat rezultatele excelente ale cursanților noștri de până acum. Rata de promovabilitate la examenele Cambridge a fost de 100% în ultimii ani.

Această metodă de învățare se bazează pe acumularea noțiunilor noi de gramatică și vocabular aferente nivelului parcurs într-o manieră plăcută și naturală, cele patru abilități de comunicare exersersându-se integrat – citit, scris, vorbit, ascultat.

Astfel, noțiunile de vocabular și gramatică sunt predate prin texte citite sau ascultate de cursanți, iar apoi sunt exersate și fixate prin exerciții și activități interactive. Materialele sunt autentice – cărți de pregătire, materiale video și alte resurse în limba engleză – aducând un aport de informație culturală despre lumea anglo-saxonă și nu numai.

Cursurile de pregătire Cambridge pe care le organizăm includ simulări integrale de examene Cambridge. Acestea sunt o metodă excelentă de evaluare a progresului făcut la curs, dar și de acomodare cu cerințele și rigorile examenelor Cambridge. În acest fel, cursanții trec prin experiența unei zile de examinare și sunt mai bine pregătiți pentru a face față examenului Cambridge.

Formular de înscriere
Înscrierile se fac online

După completarea formularului vă vom contacta pentru a face o evaluare gratuită a nivelului de cunoștințe de limba engleză și pentru a finaliza înscrierea la curs.

Rezervarea locului se face prin achitarea unui avans de 200 lei. Locurile sunt limitate.

Dacă aveți întrebări, ne puteți contacta la numerele de telefon 0213129036 sau 0742114996.

Start Typing
Formular de înscriere
Înscrierile se fac online

După completarea formularului vă vom contacta pentru a face o evaluare gratuită a nivelului de cunoștințe de limba engleză și pentru a finaliza înscrierea la curs.

Rezervarea locului se face prin achitarea unui avans de 200 lei. Locurile sunt limitate.

Dacă aveți întrebări, ne puteți contacta la numerele de telefon 0213129036 sau 0742114996.

Acest site folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Continuând, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.