Cursuri de engleză pentru companii

cursuri de engleza pentru companii

EdVenture este un furnizor de cursuri de limba engleză pentru companii.

Începând din 2005, am fost partenerul a peste 40 de companii care au ales să investească în dezvoltarea personală și profesională a angajaților.

0

Companii partenere

0

Cursanți corporate

0

Profesori dedicați

0

Ore de curs

Serviciile noastre

EdVenture are ca obiect principal de activitate organizarea cursurilor de limba engleză, oferind clienților săi valoroasa experiență acumulată în cei 16 ani de activitate.

Cursuri de învățare a limbii engleze

Cursurile de engleză generală pentru companii folosesc metoda Active Learning (Învățare Activă), în care angajații își îmbunătățesc abilitățile de comunicare într-un mod interactiv și sunt încurajați să se exprime liber pentru a-și însuși cât mai eficient limba engleză.

Cursuri de engleză conversațională

Cursurile de engleză conversațională (Activators) au rolul de a activa cunoștințele de limba engleză și de a îmbunătăți abilitățile de conversație ale angajaților. Cursurile Activators se adresează celor care au deja un nivel de cunoștințe de limba engleză minim intermediar.

Audit lingvistic pentru companii

EdVenture oferă evaluări ale competențelor de comunicare în limba engleză a angajaților. Procesul de audit lingvistic presupune identificarea nevoilor și evaluarea competențelor în raport cu acestea. La finalul procesului, beneficiarul primește un raport de evaluare.

Solicită o ofertă personalizată

Va stăm la dispoziție pentru orice informații referitoare la cursurile noastre. Pentru a solicita o ofertă personalizată, vă rugăm să completați formularul alăturat sau să ne contactați prin telefon sau email: 0721 287 790, victorita.ene@edventure.ro

Începerea unui curs presupune evaluarea competențelor lingvistice ale angajaților. Se vor evalua abilitățile esențiale de comunicare — scris, citit, vorbit — printr-un test ce include întrebări de gramatică, vocabular și de înțelegere a textului. De asemenea, vom face o analiză a nevoilor lingvistice (Needs Analysis) pentru a identifica cât mai corect ce dorește cursantul să învețe, cum folosește cunoștințele acumulate și de ce dorește să își îmbunătățească cunoștințele de limba engleză.

sediul edventure school bucuresti
Sediul EdVenture
Despre noi
EdVenture este o școală de limbi străine cu sediul în București.

Cu o experiență de peste 16 ani, EdVenture School este alegerea perfectă pentru cei care doresc să învețe limba engleză, de la copii la adulți. Află mai multe despre noi și descoperă valorile noastre, profesorii care fac parte din echipa EdVenture și acreditarile pe care le-am primit de-a lungul anilor.

Joing our Newsletter

Subscribe for free resources and news updates.

  Greatives may contact you about products, offers and news you may like unless you click to opt out

  Call Us

  888-299-2000

  Address 1: 709 Honey Creek Dr. New York, NY 10028

  Address 2: 4851 Willow Greene Drive Montgomery, AL 36109

  Address 3: 709 Honey Creek Dr.
  New York, NY 10028

  Start Typing
  Acest site folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Continuând, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.