Cursuride pregătireindividuală

Alege să te pregătești pentru examenele IELTS, TOEFL sau SAT alături de un profesor specialist.

cursuri de pregatire individuala

Pregătire individuală

Cursurile individuale de pregătire pentru examene se concentrează 100% pe nevoile tale.

Informații despre cursuri

Dacă dorești să te pregătești pentru un examen important de limba engleză, profesorii noștri îți vor oferi tot suportul necesar. Spre deosebire de o meditație cu un profesor necunoscut, programul nostru îți oferă garanția că profesorul este specialist în pregătirea pentru examenul dorit de tine.

Cursurile individuale se concentrează 100% pe nevoile tale și sunt create de profesorii noștri pentru a satisface cerințe specifice. Acestea sunt cele mai flexibile și personale tipuri de cursuri dar și cele mai bune pentru a obține un progres maxim pe o perioadă scurtă de timp.

Ședințele de pregătire sunt susținute de profesori specialiști în examenele IELTS, TOEFL și SAT. De asemenea, pregătirea pentru SAT pe partea de matematică se face alături de un profesor care a obținut titlul de Doctor în Matematică.

Pregătire IELTS, TOEFL, SAT: 160 lei/oră

Oferta verii: La achiziționarea unui pachet de 10 ore, beneficiați de un preț special de 1400 lei. Cursurile achiziționate prin ofertă trebuie să se desfășoare până la data de 30 august 2024.

Cursurile se desfășoară online. Oriunde te-ai afla, te poți pregăti pentru un examen de limba engleză într-un mod personalizat.

Înscrie-te acum

Înscrierea se face prin completarea formularului. După completarea formularului te vom contacta pentru a pentru a face o evaluare gratuită a nivelului de cunoștințe de limba engleză și pentru a finaliza înscrierea la curs. Dacă ai întrebări, ne poți contacta la numărul 0742114996

Înscrierea se face prin completarea formularului. După completarea formularului te vom contacta pentru a pentru a face o evaluare gratuită a nivelului de cunoștințe de limba engleză și pentru a finaliza înscrierea la curs. Dacă ai întrebări, ne poți contacta la numărul 0742114996

Profesioniști în limba engleză

Despre noi

EdVenture este o școală de limbi străine cu sediul în București și centru oficial de pregătire Cambridge. Timp de 8 ani, am fost centru oficial de testare ETS pentru TOEFL.

Fondată în 2005, EdVenture este o școală de limbi străine acreditată de Ministerul Muncii și Ministerul Educației prin Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC) și este membru British Council Addvantage.

Anual, sute de cursanți aleg să se pregătească pentru examene de limba engleză sau să învețe engleză alături de EdVenture School. Profesorii foarte bine pregătiți, simulările integrale de examen și atmosfera relaxantă și primitoare a centrului sunt doar câteva aspecte apreciate de cursanți.

În cadrul EdVenture, organizăm atât cursuri de engleză și germană pentru copii, cursuri de engleză pentru adulți, cât și cursuri pregătire pentru examene cu recunoaștere internațională precum Cambridge, IELTS, TOEFL sau SAT.

edventure school bucuresti
EdVenture School
Your learning EdVenture starts now
Start Typing
Acest site folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Continuând, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.