sediul edventure school bucuresti

Despre EdVenture

Bun venit pe site-ul nostru! EdVenture este o școală de limbi străine fondată în 2005, cu sediul în București.

Despre EdVenture School

EdVenture este o școală de limbi străine și centru oficial de pregătire Cambridge English pentru examenele Cambridge și IELTS.

Pasiune și implicare

Punem multă pasiune în ceea ce facem și ne implicăm activ în procesul educațional al cursanților

Profesionalism

Ne înconjurăm de oameni deosebiți, profesioniști în domeniile lor de activitate, de la profesori la coordonatori

Eficiență și inovare

Suntem foarte deschiși către tehnologie și folosim numeroase aplicații pentru a face învățarea cât mai eficientă

Transparență

Transparența face parte din cultura noastră organizațională, de la managementul cursurilor la comunicarea cu clienții

Despre EdVenture

EdVenture School (Road Language Centre în perioada 2005-2022) și-a început activitatea în septembrie 2005, specializându-se în organizarea de cursuri de limba engleză pentru adulți și copii și în pregătirea pentru examene internaționale precum Cambridge sau IELTS.

În 2022 am ales să ne schimbăm numele din Road Language Centre în EdVenture School. Pentru noi, fiecare demers educațional seamănă cu o aventură: experiențe și oameni noi, entuziasm și nerăbdare, îmbogățire profesională și personală. La 17 ani de la înființare, am intrat într-un nou capitol dedicat învățării limbilor străine.

EdVenture este o școală de limbi străine acreditată de Ministerul Muncii și Ministerul Educației prin Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC) și este membru British Council Addvantage.

Anual, sute de cursanți aleg să se pregătească pentru examene de limba engleză sau să învețe limbi străine alături de noi. Profesorii foarte bine pregătiți și atmosfera relaxantă și primitoare a școlii sunt doar câteva aspecte apreciate de cursanți.

Tipuri de cursuri organizate

Organizăm cursuri de engleză, franceză și germană pentru copii, cursuri de engleză pentru adulți și cursuri de pregătire pentru examenele Cambridge, IELTS, TOEFL sau SAT. Cursurile se desfășoară atât online, cât și la sediul nostru. De asemenea, organizăm cursuri de engleză pentru companii și programe educaționale speciale precum Școala de Vară.

Centru oficial de pregătire Cambridge

Membru British Council Addvantage

Acreditat de Autoritatea Națională pentru Calificări

Echipa noastră de profesori

Profesorii noștri au o experiență deosebită și sunt la curent cu metode moderne de învățare. Aceștia folosesc activități interactive ce pun cursantul în centrul procesului de învățare și își focalizează atenția pe crearea unei experiențe pozitive.

Ce spun cursanții despre noi?

Ne bucurăm de recomandările primite din partea cursanților. O parte din ele le puteți citi aici, dar și pe paginile de Google și Facebook.

cariere edventure
Cariere la EdVenture
Cariere
Suntem în căutare de profesori pasionați de limba engleză.

Alătură-te echipei EdVenture School și fă parte dintr-o echipă de oameni pasionați, unde colaborarea este la ea acasă. Vei descoperi că în echipa noastră ai toate resursele pentru a crește.

Formular de înscriere
Înscrierile se fac online

După completarea formularului te vom contacta pentru a susține un test gratuit online de limba engleză, care include o parte scrisă și o parte de conversație. În urma acestui test, un profesor îți va recomanda cursul care ți se potrivește cel mai bine. Rezervarea locului se face prin achitarea unui avans de 200 lei, care se va scădea din prima plată.

Dacă ai întrebări, ne poți contacta la numerele de telefon 0213129036 sau 0721287790.

Start Typing
Acest site folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Continuând, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.