More details

Converseazăcu ușurințăîn limba engleză

Alege cursurile de conversație English Activators pentru a putea vorbi cu mai mare ușurință în limba engleză.

cursuri engleza online

Cursuri engleză online

Concepute pentru îmbunătățirea abilităților de conversație, cursurile online de engleză conversațională English Activators vă ajută să conversați cu mai mare ușurință în limba engleză.

Știai că Road Language Centre, cu site-ul easyenglish.ro, și-a schimbat numele în EdVenture School? La 16 ani de la înființare suntem pregătiți să intrăm într-un nou capitol dedicat învățării limbilor străine ✨

Exersezi și înveți engleză rapid

Învățarea limbii engleze se face prin activități interactive și multe conversații

Ai parte de feedback personalizat

Ai parte de feedback personalizat pentru îmbunătățirea cunoștințelor și a pronunției

Conversații și interacțiune live

Vei purta conversații atât cu profesorul, cât și cu colegii, în perechi sau pe echipe

Online este mai simplu

Vei învăța limba engleză într-un mod plăcut și confortabil, oriunde te-ai afla

Informații despre cursuri

Înscrierea se face completând formularul online. Cursurile de engleză online English Activators se organizează pentru nivelurile Pre-Intermediate (A2), Intermediate și Upper-Intermediate (B1-B2).

Toate cursurile se desfășoară online (live), pe platforma Zoom, alături de un profesor dedicat.

Dacă ai intrebari, ne poți contacta oricând la numerele de telefon 0721 287 790 sau 021 312 90 36.

Curs de Engleză Conversațională English Activator

Nivel Intermediate și Upper-Intermediate (B1-B2)
Perioada: 9-25 august 2022
Durata: 3 săptămâni (2 ședințe de 2 ore/săptămână)
Orar: Marți și Joi, de la 18:15 la 20:15
Preț: 360 lei – Mai sunt 2 locuri disponibile

Curs de Engleză Conversațională English Activator

Nivel Pre-Intermediate (A2)
Perioada: 9-25 august 2022
Durata: 3 săptămâni (2 ședințe de 2 ore/săptămână)
Orar: Marți și Joi, de la 18:15 la 20:15
Preț: 360 lei – Mai sunt 2 locuri disponibile

Alte tipuri de cursuri

Cursuri de Engleză Generală

Pentru toate nivelurile de cunoștințe, de la începători la avansați (A0-C1)
Perioada: 12/13 septembrie – 2/3 noiembrie 2022
Durata: 8 săptămâni (32 ore) / modul
Orar: Luni și Miercuri sau Marți și Joi, de la 18:15 la 20:15

Cursurile de conversație English Activators au fost create special pentru cei care vor să își perfecționeze abilitățile de comunicare în limba engleză

Învățare naturală

Cursul cuprinde 6 sesiuni în care vei dobândi o varietate de elemente de vocabular, pentru ca la finalul cursului să poți purta conversații în limba engleză potrivite situațiilor de zi cu zi: socializare, călătorii, întâlniri, evenimente la locul de muncă, etc.

Activitățile propuse includ exerciții și conversații pe teme de interes general, utilizând structurile de limba învățate anterior într-un mod interactiv, cu accent pe implicarea tuturor participanților.

Punem accent pe învățarea naturală prin conversații, dar totodată profesorii oferă feedback cursanților, pentru că aceștia să își înțeleagă și corecteze greșelile și pentru a-și îmbunătăți vocabularul și structurile de gramatică.

Implicarea este cheia

Spre deosebire de alte cursuri de engleză online, la cursul English Activator se pune accent pe implicarea cursanților în conversații active. Pe parcursul ședințelor, profesorul va iniția activități și va oferi instrucțiuni, apoi îi va lăsa pe cursanți să poarte conversații între ei.

Cel mai probabil cunoști anumite cuvinte și expresii în limba engleză pe care le poți recunoaște dacă le auzi sau citești, însă nu le folosești în mod activ în comunicare.

Prin exersarea repetată a expresiilor și a regulilor de gramatică, ele se fixează în mod corect, devenind parte a comunicării active. Pentru a folosi corect limba engleză, nu ajunge să cunoaștem regulile ei, ci este nevoie să le și folosim constant pentru a le înțelege.

Activarea vocabularului

De multe ori învățăm cuvinte și le recunoaștem atunci când citim sau ascultăm, însă nu le folosim în comunicarea curentă. Prin folosirea frecvența a cuvintelor și expresiilor noi, ne asigurăm că acestea trec din vocabularul pasiv în cel activ.

Activarea gramaticii

Deși înțelegem regulile de gramatică și le aplicăm în exerciții, uităm de ele în comunicare. Prin exersarea anumitor structuri în vorbire de mai multe ori, acestea se fixează în mod corect și devin parte a comunicării active.

Activarea comunicării

Este important să putem folosi cât mai repede ceea ce învățăm. Prin exersarea conversației într-o manieră structurată, reușim să facem trecerea de la a ști anumite reguli și cuvinte, la a le folosi corect și cu încredere.

Ce spun cursanții?

Ne bucurăm de recomandările 🙌 primite din partea cursanților. O parte din ele le puteți citi aici, dar și pe paginile de Google și Facebook.

Echipa noastră de profesori

Profesorii noștri au o experiență deosebită și sunt la curent cu metode moderne de învățare. Aceștia folosesc activități interactive ce pun cursantul în centrul procesului de învățare și își focalizează atenția pe crearea unei experiențe pozitive.

sediul edventure school bucuresti
Sediul EdVenture
Despre noi
EdVenture este o școală de limbi străine cu sediul în București.

Cu o experiență de peste 16 ani, EdVenture School este alegerea perfectă pentru cei care doresc să învețe limba engleză, de la copii la adulți. Află mai multe despre noi și descoperă valorile noastre, profesorii care fac parte din echipa EdVenture și acreditarile pe care le-am primit de-a lungul anilor.

Road Language Centre a devenit EdVenture

Road Language Centre (Road Centre), cu site-ul easyenglish.ro, a devenit EdVenture School în 2022. Pentru noi, fiecare demers educațional seamănă cu o aventură: experiențe și oameni noi, entuziasm și nerăbdare, îmbogățire profesională și personală. La aproape 17 ani de la înființare întrăm intr-un nou capitol dedicat învățării limbilor străine.

Formular de înscriere
Înscrierile se fac online

După completarea formularului te vom contacta pentru a susține un test gratuit online de limba engleză, care include o parte scrisă și o parte de conversație. În urma acestui test, un profesor îți va recomanda cursul care ți se potrivește cel mai bine. Rezervarea locului se face prin achitarea unui avans de 150 lei, care se va scădea din prima plată.

Dacă ai întrebări, ne poți contacta la numerele de telefon 0213129036 sau 0721287790.

Start Typing
Formular de înscriere
Înscrierile se fac online

După completarea formularului te vom contacta pentru a susține un test gratuit online de limba engleză, care include o parte scrisă și o parte de conversație. În urma acestui test, un profesor îți va recomanda cursul care ți se potrivește cel mai bine. Rezervarea locului se face prin achitarea unui avans de 150 lei, care se va scădea din prima plată.

Dacă ai întrebări, ne poți contacta la numerele de telefon 0213129036 sau 0721287790.

Acest site folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Continuând, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.