More details

Converseazăcu ușurințăîn limba engleză

Alege cursul de conversație TED Talks pentru a putea vorbi cu mai mare ușurință în limba engleză.

cursuri engleza online

Cursuri engleză online

Cursul de engleză online TED Talks este axat pe conversație și îți permite să îmbini cu ușurință nevoia de învățare a limbii engleze cu cea de relaxare.

Exersezi și înveți engleză rapid

Învățarea limbii engleze se face prin activități interactive și multe conversații

Descoperi noi idei excepționale

Cursul se bazează pe conferințele TED Talks, o resursă inepuizabilă de idei și discuții

Conversații și interacțiune live

Vei purta conversații atât cu profesorul, cât și cu colegii, în perechi sau pe echipe

Online este mai simplu

Vei învață limba engleză într-un mod plăcut și confortabil, oriunde te-ai afla

Informații despre curs

Înscrierea se face completând formularul online. Cursul de conversație TED Talks se organizează pentru nivelurile Intermediate, Upper-Intermediate și Advanced (B1-C1).

Dacă ai intrebari, ne poți contacta oricând la numerele de telefon 0721 287 790 sau 021 312 90 36.

Curs online de Engleză Conversațională TED Talks

Perioada: 10 decembrie 2022 – 14 ianuarie 2023. Cursul nu se va desfășura în următoarele date: 24 și 31 decembrie.
Durata: 4 săptămâni (1 ședință de 2 ore/săptămână)
Orar: Sâmbăta, de la 9:30 la 11:30
Preț: 360 lei

Alte tipuri de cursuri

Cursuri de Engleză Generală

Pentru toate nivelurile de cunoștințe, de la începători la avansați (A0-C1)
Durata: 8 săptămâni (32 ore) / modul
Orar: Luni și Miercuri sau Marți și Joi, de la 18:15 la 20:15
Preț: 790 lei

Cursurile de conversație TED Talks au fost create special pentru cei care vor să își perfecționeze abilitățile de comunicare în limba engleză

Învățare naturală

TED (Technology, Entertainment and Design) sunt o serie de conferințe globale organizate pentru a răspândi “ideile care merită împărtășite”. Aceste clipuri inspiraționale cu oameni care își împărtășesc ideile, munca și realizările au rolul de a trezi discuții benefice, de a motiva și inspira. Fie că vorbesc despre educație, de funcțiile creierului sau de posibilitățile tehnologiei, conferințele TED sunt mereu o sursă de inspirație.

Conferințele TED folosesc un limbaj autentic, oferind modele de construcții și expresii în engleză, care fiind introduse în context devin ușor de învățat și folosit. Expunerea liberă la limba engleză este o parte foarte importantă din achiziția limbii iar prin utilizarea activă a structurilor imediat după expunere se obține un efect de consolidare a cunoștințelor.

Implicarea este cheia

Spre deosebire de alte cursuri de engleză online, la cursul TED Talks se pune accent pe implicarea cursanților în conversații active. Pe parcursul ședințelor, profesorul va iniția activități și va oferi instrucțiuni, apoi îi va lăsa pe cursanți să poarte conversații între ei.

Cel mai probabil cunoști anumite cuvinte și expresii în limba engleză pe care le poți recunoaște dacă le auzi sau citești, însă nu le folosești în mod activ în comunicare.

Prin exersarea repetată a expresiilor și a regulilor de gramatică, ele se fixează în mod corect, devenind parte a comunicării active. Pentru a folosi corect limba engleză, nu ajunge să cunoaștem regulile ei, ci este nevoie să le și folosim constant pentru a le înțelege.

Activarea vocabularului

De multe ori învățăm cuvinte și le recunoaștem atunci când citim sau ascultăm, însă nu le folosim în comunicarea curentă. Prin folosirea frecvența a cuvintelor și expresiilor noi, ne asigurăm că acestea trec din vocabularul pasiv în cel activ.

Activarea gramaticii

Deși înțelegem regulile de gramatică și le aplicăm în exerciții, uităm de ele în comunicare. Prin exersarea anumitor structuri în vorbire de mai multe ori, acestea se fixează în mod corect și devin parte a comunicării active.

Activarea comunicării

Este important să putem folosi cât mai repede ceea ce învățăm. Prin exersarea conversației într-o manieră structurată, reușim să facem trecerea de la a ști anumite reguli și cuvinte, la a le folosi corect și cu încredere.

Ce spun cursanții?

Ne bucurăm de recomandările 🙌 primite din partea cursanților. O parte din ele le puteți citi aici, dar și pe paginile de Google și Facebook.

Echipa noastră de profesori

Profesorii noștri au o experiență deosebită și sunt la curent cu metode moderne de învățare. Aceștia folosesc activități interactive ce pun cursantul în centrul procesului de învățare și își focalizează atenția pe crearea unei experiențe pozitive.

sediu edventure
Sediul EdVenture
Despre noi
EdVenture este o școală de limbi străine cu sediul în București.

Cu o experiență de peste 17 ani, EdVenture School este alegerea perfectă pentru cei care doresc să învețe limba engleză, de la copii la adulți. Află mai multe despre noi și descoperă valorile noastre, profesorii care fac parte din echipa EdVenture și acreditarile pe care le-am primit de-a lungul anilor.

Road Language Centre a devenit EdVenture

Road Language Centre (Road Centre), cu site-ul easyenglish.ro, a devenit EdVenture School în 2022. Pentru noi, fiecare demers educațional seamănă cu o aventură: experiențe și oameni noi, entuziasm și nerăbdare, îmbogățire profesională și personală. La 17 ani de la înființare am intrat într-un nou capitol dedicat învățării limbilor străine.

Formular de înscriere
Înscrierile se fac online

După completarea formularului te vom contacta pentru a susține un test gratuit online de limba engleză, care include o parte scrisă și o parte de conversație. În urma acestui test, un profesor îți va recomanda cursul care ți se potrivește cel mai bine. Rezervarea locului se face prin achitarea unui avans de 150 lei, care se va scădea din prima plată.

Dacă ai întrebări, ne poți contacta la numerele de telefon 0213129036 sau 0721287790.

Start Typing
Formular de înscriere
Înscrierile se fac online

După completarea formularului te vom contacta pentru a susține un test gratuit online de limba engleză, care include o parte scrisă și o parte de conversație. În urma acestui test, un profesor îți va recomanda cursul care ți se potrivește cel mai bine. Rezervarea locului se face prin achitarea unui avans de 150 lei, care se va scădea din prima plată.

Dacă ai întrebări, ne poți contacta la numerele de telefon 0213129036 sau 0721287790.

Acest site folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Continuând, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.