Asigură-țiscorul doritla IELTS.

Alege cursul de pregătire IELTS online susținut de profesorii specialiști de la EdVenture School.

curs ielts

Curs IELTS online

Prioritatea noastră este ca tu să obții cel mai bun scor posibil la testul IELTS. Avantajele cursului:

Următorul curs IELTS intensiv

Perioada

7-29 iunie 2024

Durata

4 săptămâni (24 ore de curs)

Structura

2 sesiuni de 3 ore pe săptămână

Orar

Vineri, 15:30 – 18:30 și Sâmbătă, 9:30 – 12:30

Preț promoțional

790 lei (redus de la 890 lei)

Info

În preț este inclusă o simulare integrală IELTS + softul online MyEnglishLab for IELTS, în valoare de peste 100 lei

Cursul IELTS se desfășoară online, prin Zoom. Se acordă 5% discount pentru cursanții EdVenture sau pentru cei care vin printr-o recomandare.

Înscrie-te acum

Înscrierea la curs se face prin completarea formularului. Ulterior, te vom contacta pentru a-ți transmite detalii despre curs și pentru a finaliza înscrierea. Pentru a participa este recomandat să ai un nivel de cunoștințe de limba engleză minim intermediar (nivel B1). Dacă ai întrebări, ne poți contacta la numărul 0744375724

Înscrierea la curs se face prin completarea formularului. Ulterior, te vom contacta pentru a-ți transmite detalii despre curs și pentru a finaliza înscrierea. Pentru a participa este recomandat să ai un nivel de cunoștințe de limba engleză minim intermediar (nivel B1). Dacă ai întrebări, ne poți contacta la numărul 0744375724

Cursul îți oferă pregătire completă pentru testul IELTS

În cadrul cursului, vom aborda toate cele 4 secțiuni ale testului IELTS. De asemenea, vom exersa numeroase noțiuni de vocabular care apar frecvent în examenul IELTS, precum: climate change, health, generations, expressing trends, describing graphs or pictures, etc.

În plus, la finalul cursului vei susține o simulare integrală IELTS, în urmă căreia primești un scor și feedback de la profesor la partea de Speaking.

  • Te vei familiariza cu subiecte și vei învăța cum să abordezi corect cele două componente ale părții de Writing, corespunzător cu criteriile de notare. Vei învăța limbaj specific pentru Writing Task 1 (descrierea diferitelor tipuri de grafice, a unei hărți, a unui proces etc.) și, de asemenea, pentru Writing Task 2 (cum să organizezi și să realizezi un eseu într-un mod corect), astfel încât să-ți mărești șansele de a obține scorul dorit. Cele 5 tipuri de grafice din proba de Writing Task 1 și cele 5 tipuri de esee din proba de Writing Task 2 vor fi, de asemenea, exersate.

  • Vei învăța strategii care te vor ajuta să te concentrezi pe informația esențială din textele scrise și ascultate, astfel încât să rezolvi exercițiile corect și în timpul alocat. Vei face o varietate de exerciții pe formarul secțiunilor de Reading și Listening.

  • Te vei familiariza cu structura interviului, vei învăța strategii care te vor ajuta să îți creezi un discurs coerent și vei comunica în limba engleză pe task-uri similare celor din examen. De asemenea, vei exersa o varietate de subiecte de Speaking.

Profesioniști în pregătirea pentru IELTS

Despre noi

EdVenture este o școală de limbi străine cu sediul în București și centru oficial de pregătire Cambridge English pentru examenele Cambridge și IELTS.

Fondată în 2005, EdVenture este o școală de limbi străine acreditată de Ministerul Muncii și Ministerul Educației prin Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC) și este membru British Council Addvantage.

Anual, sute de cursanți aleg să se pregătească pentru examene de limba engleză sau să învețe engleză alături de EdVenture School. Profesorii foarte bine pregătiți, simulările integrale de examen și atmosfera relaxantă și primitoare a centrului sunt doar câteva aspecte apreciate de cursanți.

În cadrul EdVenture, organizăm atât cursuri de engleză și germană pentru copii, cursuri de engleză pentru adulți, cât și cursuri pregătire pentru examene cu recunoaștere internațională precum Cambridge, IELTS, TOEFL sau SAT.

edventure school bucuresti
Your IELTS EdVenture starts now
Start Typing
Acest site folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Continuând, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.