mun romania curs model united nations

Cursul MUN Mastery pentru liceeni

Dacă ești pasionat de lumea diplomației și a dezbaterilor, cursul MUN Mastery este pentru tine!

Conceput de un profesor specialist, cursul se adresează liceenilor și se desfășoară online.

Model United Nations Romania – Curs MUN

Evenimentele MUN (Model United Nations) sunt simulări ale ședințelor Organizației Națiunilor Unite, unde participanții preiau roluri diplomatice și reprezintă țări în discuții pe teme globale. Această experiență îți dezvoltă o serie de competențe valoroase, cum ar fi vorbitul în public, negocierea, soluționarea conflictelor, cercetarea și elaborarea de discursuri.
Gândire Critică

MUN te provoacă să gândești critic, să analizezi probleme globale complexe și să formulezi soluții. Aceste abilități sunt esențiale în orice domeniu sau carieră.

Vorbire în Public

Îți vei îmbunătăți abilitățile de vorbire, dezbateri și negociere, crescându-ți încrederea în a te adresa unor audiențe mari și în a-ți exprima eficient punctul de vedere.

Diplomație și Cercetare Globală

Îmbinând cercetarea detaliată cu aplicarea practică a diplomației, cursul îți va lărgi orizontul despre cum națiunile colaborează pentru a gestiona provocările globale.

Networking

Construiești prietenii durabile și înveți să colaborezi în echipe multiculturale, deschizând calea spre alte oportunități internaționale valoroase.

Informații despre curs

Cursul MUN Mastery se desfășoară online pe platforma zoom și este adresat elevilor cu vârsta de peste 14 ani, cu un nivel de cunoștințe de limba engleză minim intermediar (B1+). Cursul este coordonat de un specialist cu experiență în acest tip de dezbateri, atât ca participant, cât și ca Director de delegație MUN la Haga.

Un aspect important este că absolvirea cursului implică participarea la un eveniment MUN alături de delegația EdVenture School. Vei avea ocazia să pui în aplicare competențele dobândite și să experimentezi o simulare a ședințelor ONU într-un cadru autentic.

Următorul curs MUN Mastery: 5-26 aprilie 2024
Structura: 1 sesiune pe săptămână de 2 ore x 4 săptămâni
Program: Vineri, de la 16:00 la 18:00
Preț: 550 lei

Înscrierile se fac completând formularul online (click).

Pregătirea este cheia succesului în lumea MUN. Înainte de a participa la un eveniment de asemenea anvergură, coordonatorul cursului se va asigura că ești bine pregătit pentru MUN. Ce vei învăța în timpul cursului:

Cercetare Detaliată: Înveți cum să efectuezi cercetări cuprinzătoare cu privire la poziția țării tale atribuite în ceea ce privește subiectele conferinței.

Position Papers: Elaborezi documente specifice ședințelor reale ONU care conturează politicile și strategiile țării tale, demonstrându-ți angajamentul în abordarea problemelor globale.

Abilități de Vorbit în Public și Dezbateri: Îmbunătățești abilitățile de vorbire, dezbateri și negociere, asigurându-te că poți articula perspectiva țării tale în mod eficient.

Etichetă Diplomatică: Înțelegi regulile etichetei diplomatice, inclusiv procedurile parlamentare și comunicarea respectuoasă.

Înscrie-te acum

Înscrierea la curs se face prin completarea formularului. Ulterior, te vom contacta pentru a-ți transmite detalii despre curs și pentru a finaliza înscrierea. Pentru a participa este recomandat să ai un nivel de cunoștințe de engleză minim intermediar. Dacă ai întrebări, ne poți contacta la numărul 0744375724

Înscrierea la curs se face prin completarea formularului. Ulterior, te vom contacta pentru a-ți transmite detalii despre curs și pentru a finaliza înscrierea. Pentru a participa este recomandat să ai un nivel de cunoștințe de engleză minim intermediar (B1). Dacă ai întrebări, ne poți contacta la numărul 0744375724

Profesioniști în pregătirea pentru examene internaționale

Despre noi

EdVenture este o școală de limbi străine cu sediul în București și centru oficial de pregătire Cambridge. Timp de 8 ani, am fost centru oficial de testare ETS pentru TOEFL.

Fondată în 2005, EdVenture este o școală de limbi străine acreditată de Ministerul Muncii și Ministerul Educației prin Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC) și este membru British Council Addvantage.

Anual, sute de cursanți aleg să se pregătească pentru examene de limba engleză sau să învețe engleză alături de EdVenture School. Profesorii foarte bine pregătiți, simulările integrale de examen și atmosfera relaxantă și primitoare a centrului sunt doar câteva aspecte apreciate de cursanți.

În cadrul EdVenture, organizăm atât cursuri de engleză și germană pentru copii, cursuri de engleză pentru adulți, cât și cursuri pregătire pentru examene cu recunoaștere internațională precum Cambridge, IELTS, TOEFL sau SAT.

edventure school bucuresti
Your MUN EdVenture starts now

Conferințele Model United Nations (MUN) sunt locul în care atmosfera diplomației globale devine vibrantă. Dincolo de protocol și simularea dezbaterilor, participanții trăiesc o experiență extraordinară care depășește orice alt eveniment de debate.

Imaginează-ți o sală plină de discuții aprinse, unde delegații își susțin cu pasiune pozițiile țărilor lor pe teme de actualitate. MUN nu e doar despre acte normative sau despre amendamente legale scrise eficient; e un loc în care ideile se întâlnesc, evoluează, și se conturează prietenii noi. Delegații intră în atmosfera vibrantă a negocierii alianțelor pentru securitate globală, apăra poziția țării desemnate privind schimbările climatice sau creaza rezoluții care pot schimba cursul evenimentelor reale, fiind o șansă de învățare unică și de neuitat.

Cu toate acestea, farmecul conferințelor MUN se ascunde în conexiunile formate în timpul dezbaterilor diplomatice. Delegații, provenind din națiuni și culturi diverse, găsesc teren comun dincolo de limbajul oficial. Legăturile create în timpul discuțiilor intense și în pauzele de cafea devin la fel de importante ca și rezoluțiile adoptate, construind o rețea de viitori lideri uniți de o pasiune comună pentru schimbare.În acest cadru dinamic, participanții nu descoperă doar complexitatea afacerilor globale, ci și înțeleg mai bine propriile lor capacități. Conferințele MUN reprezintă un teren de testare pentru reziliență, adaptabilitate și abilitatea de a colabora sub presiune. Este o școală de diplomație, leadership, și puterea acțiunii colective.

La finalul fiecărei zile de conferință, rămân alianțele create, discursurile memorabile, și prieteniile care nu țin cont de granițe geopolitice. Conferințele MUN devin astfel experiențe transformatoare, conturând nu doar delegați pricepuți, ci și cetățeni pregătiți să aducă o schimbare semnificativă în lume. Așadar, îmbrățișează provocarea, creează conexiuni, și bucura-te de această experiență nu doar ca delegat, ci ca un cetățean global pregătit să contureze viitorul care-i aparține.

Start Typing
Acest site folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Continuând, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.