More details

Curs de engleză Cambridge Key for Schools

Bun venit la EdVenture School – centru oficial de pregătire Cambridge English unde sute de copii învață engleză cu succes în fiecare an.

cursuri de engleza copii

Avantajele cursului de pregătire Cambridge A2 Key for Schools

Cel mai mult ne dorim să oferim copiilor o experiență de învățare plăcută, zi de zi, și să le creștem încrederea în ei atunci când vorbesc în limba engleză.

Curs interactiv

Copiii învață limba engleză prin intermediul metodei Cambridge, care pune copilul în centrul procesului de învățare

Centru Cambridge

EdVenture este centru oficial de pregătire pentru examenele Cambridge, certificare care asigură un standard superior de calitate

Promovabilitate 100%

Rata de promovabilitate la examen este de 100%, iar progresul poate fi urmărit prin rapoarte periodice și feedback personalizat

18 ani experiență

Începând din 2005, mii de cursanți au învățat limba engleză și s-au pregătit pentru examenele Cambridge alături de noi

Profesori certificați

Copiii se pregătesc alături de profesori certificați Cambridge (CELTA), care au trecut prin numeroase programe de training

La sediu sau online

La cursurile online, învățarea limbii engleze se face într-un mod eficient, acestea fiind susținute în timp real (live) prin platforma Zoom

Informații despre curs

Curs Cambridge Key for Schools (KET)

Perioada: 23 septembrie 2024 – 12 iunie 2025
Durata: 8 luni de curs (96 ore), cu respectarea vacanțelor școlare
Structura: 2 ședințe x 1,5 ore pe săptămână
Orar: Luni și Miercuri sau Marți și Joi, 9:00 – 10:30 sau 16:00 – 17:30
⚡ Preț promoțional: 636 lei x 8 luni de curs sau 4325 lei la înscrieri până pe 14 iunie 2024 (redus de la 5088 lei)
Cursul include trei simulări de examen Cambridge Key for Schools (KET).

⭐⭐⭐⭐⭐ Alege cursurile de engleză Cambridge organizate de EdVenture, centru cu peste 18 ani de experiență și recenzii excelente!

Înscrierile se fac completând formularul online (click). Dacă aveți întrebări, ne puteți contacta la numerele de telefon 021 312 9036 sau 0744 375 724.

Desfășurare: în clasă sau online. Cursurile se desfășoară la sediul EdVenture School din București, Strada Dr. Staicovici nr. 4 (zona Cotroceni – Eroilor) sau exclusiv online.

Se acordă 15% discount la plata integrală a cursului până pe 14 iunie și 5% reducere pentru cursanții EdVenture, membrii aceleiași familii sau pentru cei care vin printr-o recomandare. Discountul se poate cumula până la 20% până pe 14 iunie. Manualele se achiziționează separat, la începerea cursului.

Cursurile de pregătire Cambridge A2 Key for Schools (KET) se organizează pentru copiii din clasele 5-8.

Cursul de engleză Cambridge Key for Schools (KET) este foarte apreciat de către copiii din clasele 5-8, care urmează o programă riguroasă de învățare a limbii engleze, axată pe dezvoltarea comunicării prin activități interactive. În cadrul cursului de pregătire, copiii vor deprinde abilități de înțelegere și folosire a unor fraze și expresii în limba engleză și vor învăța să se exprime în scris. Totodată, ei vor învăța cum să se introducă și să răspundă la întrebări despre ei și vor deprinde abilitățile necesare pentru a interacționa la nivel elementar cu alți vorbitori de limba engleză.

Certificatul Cambridge A2 Key for Schools este primul examen de engleză generală din suita Cambridge English și reprezintă dovada abilității copilului de a folosi limba engleză pentru a comunica în situații simple. Certificatul poate echivala proba de competență lingvistică la admiterea în clasa a 9-a (bilingv / intensiv engleză).

Ce spun părinții despre cursuri?

Ne bucurăm de recomandările foarte bune primite din partea copiilor și părinților. O parte din ele le puteți citi aici, dar și pe paginile de Google și Facebook.

Echipa noastră de profesori

Profesorii EdVenture School sunt specialiști în predarea limbii engleze, examinatori autorizați pentru examenele internaționale Cambridge. Aceștia aplică cele mai moderne metode de predare și se implică activ în procesul educativ al copiilor.

Fiecăruia dintre noi i-a schimbat viața un profesor la un moment dat. Pentru că știm că profesorii buni pot schimba lumea și pot să inspire, ne înconjurăm doar de oameni dedicați, cu personalități puternice care vor contribui la dezvoltarea copiilor.

sediul edventure school bucuresti
Sediul EdVenture
Despre noi
EdVenture este o școală de limbi străine cu sediul în București.

Cu o experiență de peste 18 ani, EdVenture este școala perfectă pentru cei care doresc să învețe limba engleză, de la copii la adulți. Află mai multe  despre noi și descoperă valorile noastre, profesorii care fac parte din echipa EdVenture și acreditarile pe care le-am primit de-a lungul anilor.

Formular de înscriere
Înscrierile se fac online

După completarea formularului vă vom contacta pentru a face o evaluare gratuită a nivelului de cunoștințe de limba engleză și pentru a finaliza înscrierea la curs.

Rezervarea locului se face prin achitarea unui avans de 200 lei. Locurile sunt limitate.

Dacă aveți întrebări, ne puteți contacta la numerele de telefon 0213129036 sau 0742114996.

Start Typing
Formular de înscriere
Înscrierile se fac online

După completarea formularului vă vom contacta pentru a face o evaluare gratuită a nivelului de cunoștințe de limba engleză și pentru a finaliza înscrierea la curs.

Rezervarea locului se face prin achitarea unui avans de 200 lei. Locurile sunt limitate.

Dacă aveți întrebări, ne puteți contacta la numerele de telefon 0213129036 sau 0742114996.

Acest site folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Continuând, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.