More details

Curs de engleză Cambridge C1 Advanced

Bun venit la EdVenture School – centru oficial de pregătire Cambridge English unde sute de cursanți învață engleză în fiecare an.

Avantajele cursului de pregătire Cambridge Advanced

Cel mai mult ne dorim să oferim cursanților o experiență de învățare plăcută, zi de zi, și să le creștem încrederea în ei atunci când vorbesc în limba engleză.

Curs interactiv

Învățăm limba engleză prin intermediul metodei Cambridge, care pune cursantul în centrul procesului de învățare

Centru Cambridge

Din 2010 suntem centru oficial de pregătire pentru examenele Cambridge, certificare care asigură un standard superior de calitate

Manual inclus

Manualul și workbook-ul sunt incluse în preț, iar progresul poate fi urmărit prin rapoarte periodice și feedback personalizat

16 ani experiență

Începând din 2005, mii de cursanți au învățat limba engleză și s-au pregătit pentru examenele Cambridge alături de noi

Profesori certificați

Ne pregătim alături de profesori certificați Cambridge (CELTA), care au trecut prin numeroase programe de training

La sediu sau online

La cursurile online, învățarea limbii engleze se face într-un mod eficient, acestea fiind susținute în timp real (live) prin platforma Zoom

Informații despre curs

Curs Cambridge Advanced (CAE) – clasele 9-12

Perioada: 19 septembrie 2022 – 9 iunie 2023
Durata: 8 luni de curs (96 ore), cu respectarea vacanțelor școlare
Structura: 2 ședințe x 1,5 ore pe săptămână
Orar: Luni și Miercuri sau Marți și Joi, 9:30 – 11:00 sau 16:00 – 17:30
Preț: 505 lei/luna de curs sau 3636 lei la plata integrală (redus de la 4040 lei)
🟠⌛ Prinde ultimele locuri la cursurile de engleză Cambridge! Înscrierile se fac în grupe deja formate, în limita locurilor disponibile.

✅ Fară alte costuri suplimentare: Manualul, workbook-ul și 4 simulări de examen Cambridge CAE sunt incluse în preț

Înscrierile se fac completând formularul online (click). Dacă aveți întrebări, ne puteți contacta la numerele de telefon 021 312 9036 sau 0742 114 996.

Desfășurare: la sediu sau online. Cursurile se desfășoară la sediul EdVenture School din București, Strada Dr. Staicovici nr. 4 (zona Eroilor – Cotroceni) sau exclusiv online.

Se acordă 10% discount la plata integrală a cursului în avans și 5% discount pentru cursanții EdVenture, membrii aceleiași familii sau pentru cei care vin printr-o recomandare. Discountul se poate cumula până la 15%.

Cursurile de pregătire Cambridge C1 Advanced (CAE) se organizează pentru adolescenți din clasele 9-12.

Cursul de pregătire Cambridge Advanced (CAE) te pregătește cu succes pentru promovarea acestui examen, care demonstrează că ai competențele lingvistice căutate de universități și angajatori de top. În cadrul cursului, vei deprinde abilitățile necesare pentru a participa cu încredere la cursuri și întâlniri într-un cadru universitar sau managerial și, de asemenea, vei putea să te exprimi fluent, indiferent de situație.

Certificatul Cambridge C1 Advanced (CAE) este cel mai popular certificat din suita Cambridge English din România și este echivalat cu proba de competență lingvistică din cadrul examenului de Bacalaureat. Peste 8000 de instituții educaționale din întreaga lume acceptă acest certificat ca dovadă a cunoștințelor avansate de limba engleză.

Ce spun cursanții?

Ne bucurăm de recomandările foarte bune primite din partea cursanților 🙌 O parte din ele le puteți citi aici, dar și pe paginile de Google și Facebook.

Echipa noastră de profesori

Profesorii EdVenture School sunt specialiști în predarea limbii engleze, examinatori autorizați pentru examenele internaționale Cambridge. Aceștia aplică cele mai moderne metode de predare și se implică activ în procesul educativ al cursanților.

Fiecăruia dintre noi i-a schimbat viața un profesor la un moment dat. Pentru că știm că profesorii buni pot schimba lumea și pot să inspire, ne înconjurăm doar de oameni dedicați, cu personalități puternice care vor contribui la dezvoltarea fiecărui cursant.

sediul edventure school bucuresti
Sediul EdVenture
Despre noi
EdVenture este o școală de limbi străine cu sediul în București.

Cu o experiență de peste 16 ani, EdVenture este școala perfectă pentru cei care doresc să învețe limba engleză, de la copii la adulți. Află mai multe  despre noi și descoperă valorile noastre, profesorii care fac parte din echipa EdVenture și acreditarile pe care le-am primit de-a lungul anilor.

Formular de înscriere
Înscrierile se fac online

După completarea formularului vă vom contacta pentru a face o evaluare gratuită a nivelului de cunoștințe de limba engleză și pentru a finaliza înscrierea la curs.

Rezervarea locului se face prin achitarea unui avans de 200 lei. Locurile sunt limitate.

Dacă aveți întrebări, ne puteți contacta la numerele de telefon 0213129036 sau 0742114996.

Start Typing
Formular de înscriere
Înscrierile se fac online

După completarea formularului vă vom contacta pentru a face o evaluare gratuită a nivelului de cunoștințe de limba engleză și pentru a finaliza înscrierea la curs.

Rezervarea locului se face prin achitarea unui avans de 200 lei. Locurile sunt limitate.

Dacă aveți întrebări, ne puteți contacta la numerele de telefon 0213129036 sau 0742114996.

Acest site folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Continuând, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.