Școala de Vară EdVenture pentru copii

Dragi copii și părinți, vă invităm la o școală de vară cu activități în limba engleză și ieșiri zilnice în parc, unde ne vom relaxa, vom conversa în engleză și vom face activități pe placul copiilor.

Școala de Vară București

Școala de Vară în limba engleză organizată de EdVenture School include o mulțime de activități distractive și îmbină cursuri de engleză pe placul copiilor cu ieșiri zilnice în parc.

Școala de Vară 2023 se adresează copiilor de 6-8 ani și 9-11 ani și se desfășoară în patru serii: 3-13 iulie, 17-27 iulie, 31 iulie – 10 august și 21 august – 31 august. Sediul EdVenture School este situat în București, Strada Dr. Staicovici nr. 4, zona Cotroceni – Eroilor.

Structura: Fiecare serie are o durată de 2 săptămâni
Program: De luni până joi, de la ora 9:00 la 12:30

Preț: 650 lei/serie. Membrii aceleiași familii, cei care vin printr-o recomandare și cursanții EdVenture beneficiază de 5% reducere. Se acceptă și înscrieri la o singură săptămână (în acest caz, prețul va fi înjumătățit).

Cum arată o zi din Școala de Vară EdVenture: Împreună cu profesorii noștri, am conceput activități în limba engleză atât indoor cât și outdoor. Astfel, de la 9:00 la 11:00 vom face cursuri de vară și super activități în limba engleză la sediul nostru, iar de la 11:00 vom merge în parc împreună cu copiii și profesorii, unde vom comunica în limba engleză, ne vom juca și ne vom relaxa în aer liber.

Înscrierea se face la una sau mai multe serii. Click aici pentru înscrieri.

Dacă aveți întrebări, ne puteți contacta la numerele de telefon 0213129036 sau 0744375724.

Ce înseamnă Școala de Vară EdVenture?

Școală de vară în engleză

Comunicăm doar în limba engleză (în total 24 ore de limba engleză pe serie)

Ieșiri zilnice în parc

În fiecare zi ne relaxăm în aer liber, ne jucăm și conversăm în limba engleză

Cursuri de vară captivante

Jocuri de rol, teatru, competiții, boardgames și alte proiecte creative

Activități pe placul copiilor

Profesorii noștri au pregătit cele mai captivante cursuri și activități

Siguranță și experiență

Copiii sunt îndrumați de echipa de profesori Cambridge ai EdVenture School

Informații detaliate

Să vă povestim mai multe despre Școală de Vară EdVenture în limba engleză:

Școală de Vară EdVenture 2023, spre deosebire de anii trecuți, se desfășoară exclusiv în limba engleză. Prima parte a zilei este dedicată cursurilor de limba engleză, iar apoi ieșirii în parc alături de profesori. Copiii vor fi împărțiți în două grupe de vârstă (6-8 ani și 9-11 ani).

Câteva din activitățile propuse:
Competiții în natură: scavenger hunt, curse cu obstacole, sporturi de echipa și altele;
Jocuri de rol – copiii vor juca diferite roluri, cum ar fi bucătar, medic, pilot, profesor și vor comunica între ei în engleză;
Proiecte creative, care să îi ajute pe copii să-și dezvolte abilitățile de lucru în echipă și să-și învingă propriile limite;
Exerciții de gramatică – acestea vor fi făcute prin intermediul unor jocuri sau puzzle-uri, astfel încât să fie ușor de asimilat;
Jocuri de societate în limba engleză, pentru a da posibilitatea copiilor să se familiarizeze cu vocabularul limbii engleze;
Activități de improvizație teatrală – copiii vor fi încurajați să improvizeze și să creeze scenarii pe loc, folosindu-și imaginația;
Experimente – vom face diferite experimente și vom învăța vocabular și concepte de știință în limba engleză;
Filme și animații în engleză – o modalitate excelență prin care ne îmbunătățim avilitatile de ascultare și înțelegere a limbii engleze;
Povestiri contemporane, trend-uri și alte stories care să le stârnească interesul copiilor;
Activități adaptate nevoilor și dorințelor copiilor – în funcție de dorințele acestora, profesorii vor adapta activitățile propuse pentru a crea un mediu prietenos pentru învățarea limbii engleze, în care copiii să se simtă confortabil și să participe activ.

Toate aceste activități sunt concepute de profesorii noștri cu scopul de a-i ajuta pe copii să-și depășească inhibițiile și să se simtă mai încrezători în capacitatea lor de a comunica în limba engleză. În cadrul cursurilor folosim resurse digitale, imagini, filmulețe, jocuri și alte materiale pentru a capta atenția copiilor și pentru a-i ajuta să învețe engleză într-un mod cât se poate de natural. De asemenea, copiii își vor face prieteni și își vor dezvolta abilități de lucru în echipă, creativitate și gândire critică.

Vă invităm vara aceasta să învățăm limba engleză cu plăcere, alături de echipa de profesori dedicați și entuziaști ai EdVenture School ❤️

Înscrieri online

Înscrierile se fac completând formularul online. Locurile sunt limitate și se ocupă în ordinea rezervarii lor. Rezervarea locului se face prin plata unui avans de 200 lei.

Abia așteptăm să vă revedem sau să vă cunoaștem pentru prima dată vara aceasta la Școala de Vară EdVenture!

Dacă aveți întrebări, ne puteți contacta la numerele de telefon 021 312 9036 sau 0744 375 724.

Ce spun părinții?

Ne bucurăm de recomandările foarte bune primite din partea copiilor și părinților. O parte din ele le puteți citi aici, dar și pe paginile de Google și Facebook.

edventure school bucuresti
Sediul EdVenture
Despre noi
EdVenture este o școală de limbi străine cu sediul în București.

Cu o experiență de peste 17 ani, EdVenture School este alegerea perfectă pentru cei care doresc să învețe limba engleză, de la copii la adulți. Află mai multe despre noi și descoperă valorile noastre, profesorii care fac parte din echipa EdVenture, cât și acreditarile pe care le-am primit de-a lungul anilor.

Formular de înscriere
Înscrierile se fac online

După completarea formularului vă vom contacta pentru a finaliza înscrierea. Locurile sunt limitate și se ocupă în ordinea rezervarii lor. Rezervarea locului se face prin achitarea unui avans de 200 lei, care se va scădea din prima plată.

Dacă aveți întrebări, ne puteți contacta la numerele de telefon 0213129036 sau 0742114996.

Start Typing
Acest site folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Continuând, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.