Școala de Vară EdVenture pentru copii

Dragi copii și părinți, vă invităm în iulie și august 2022 la o mulțime de aventuri educaționale: excursii, jocuri, limba engleză, ateliere și foarte multe activități pe placul copiilor.

Școala de Vară București

EdVenture School organizează în fiecare vară o adevărată aventură educațională pentru copii! Școala de Vară include o mulțime de excursii, ateliere, jocuri și activități în limba engleză.

Înscrierile la Școală de Vară EdVenture 2022 s-au încheiat. Vă mulțumim pentru interesul acordat acestui program educațional și vă așteptăm cu drag la cursurile de engleză Cambridge pentru copii (septembrie 2022 – iunie 2023). Înscrierile la Școala de Vară EdVenture 2023 vor începe în aprilie 2023.

Școala de Vară 2022 se adresează copiilor din clasele 1-4 și se desfășoară în perioada 4-22 iulie și 1-12 august 2022. Sediul EdVenture School este situat în București, Strada Dr. Staicovici nr. 4, zona Cotroceni – Eroilor.

Programul școlii de vară este de luni până vineri, de la ora 9:00 la 17:30.

Preț promoțional: 890 lei/săptămână. Membrii aceleiași familii, cei care vin printr-o recomandare și cursanții EdVenture beneficiază de 5% reducere.

Prețul include masa de prânz completă, gustarea, excursiile, atelierele creative și toate activitățile în limba engleză (fără alte costuri suplimentare).

Programul orientativ al unei zile: La ora 9:00 ne întâlnim la sediul nostru și începem ziua cu super activități în limba engleză. Apoi, mergem la o locație parteneră unde vom servi un prânz complet și delicios. Acolo vom participa la o mulțime de ateliere creative, ne vom juca, vom face sport și ne vom relaxa în aer liber. În jurul orei 16:00 vom servi o gustare, după care ne vom întoarce la sediu, unde începând cu ora 17:00 îi așteptăm pe părinți. În fiecare zi de miercuri avem pregătite vizite în diferite locații, iar în zilele de joi vom merge în excursie toată ziua!

Înscrierea se face la una sau mai multe săptămâni. Click aici pentru înscrieri. Dacă aveți întrebări, ne puteți contacta la numerele de telefon 021 312 9036 sau 0742 114 996.

Vezi albumele foto: Week 1, Week 2, Week 3, Week 4, Week 5.

Ce înseamnă Școala de Vară EdVenture?

Ieșiri în aer liber

Ne bucurăm de mult spațiu verde, unde ne jucăm și participăm la activități în echipă

Activități în limba engleză

Facem super activități în limba engleză pregătite de profesorii noștri

Excursii de 1 zi în fiecare joi

Joia ne simțim cel mai bine: plecăm în excursie toată ziua!

Ateliere creative și distractive

Participăm la multe ateliere distractive și ne dezvoltăm creativitatea

Totul este inclus în preț

Nu ai nicio grijă, totul este inclus în preț, inclusiv masa de prânz

Informații detaliate

Să vă povestim mai multe despre Școală de Vară EdVenture:

Școala de Vară București 2022 va avea un total de 5 săptămâni tematice: Around the World, Food, Science, Nature și Arts. Până la orele amiezii avem pregătite super activități în limba engleză; în total 10-12 ore de limba engleză în fiecare săptămână. În a doua parte a zilei, ne dorim să socializăm și să ne jucăm, să învățăm lucruri noi în cadrul unor ateliere captivante și să facem multă mișcare.

În prima parte a săptămânii vom colabora cu În Picioarele Goale, un loc de joacă și relaxare pentru copii, unde vom desfășura activități în aer liber și vom colabora cu oameni pasionați, care vor facilita jocuri și ateliere creative și distractive pentru copii. Printre altele, avem pregătite multe jocuri de improvizație și creativitate precum challenges / puzzles, activități creative, dar și jocuri sportive precum trasee cu obstacole, întreceri pe echipe și multe altele.

Ne dorim foarte mult ca cei mici să se simtă excelent în aceste săptămâni, de aceea în zilele de miercuri copiii au pregătite vizite în locații precum Muzeul Copiilor Proedus, Trattoria della Nonna (unde vom participa la un atelier de gătit), Academia de Robotică (unde vom programa și ne vom juca cu roboți) sau Muzeul Național de Artă Contemporană MNAC (unde vom participa la un super atelier de artă contemporană pentru copii).

În acest an, în zilele de joi vom face adevărate excursii! Plecăm dimineața cu autocarul și vizităm locații precum Muzeul Golești (Curtea Goleștilor de la Ștefănești), Muzeul Conacul Bellu din Urlaţi, Muzeul Ceasului din Ploiești, Super tabăra pentru copii La Arțar din Călugăreni sau Atelierul Meșterului Olar de la Cosești, Argeș. Fiecare excursie va fi presărată cu diverse jocuri și activități recreative.

Locațiile și activitățile planificate pot suferi modificări din motive independente de noi.

Vara aceasta va fi deosebit de frumoasă! Haideți să ne bucurăm împreună de ea, să învățăm engleză, să socializăm, să ne jucăm în aer liber și să ne simțim excelent 😊

Înscrieri online

Înscrierile se fac completând formularul online. Locurile sunt limitate și se ocupă în ordinea rezervarii lor. Rezervarea locului se face prin plata unui avans de 200 lei.

Abia așteptăm să vă revedem sau să vă cunoaștem pentru prima dată vara aceasta la Școala de Vară EdVenture!

Dacă aveți întrebări, ne puteți contacta la numerele de telefon 021 312 9036 sau 0742 114 996.

Ce spun părinții?

Ne bucurăm de recomandările foarte bune primite din partea copiilor și părinților. O parte din ele le puteți citi aici, dar și pe paginile de Google și Facebook.

edventure school bucuresti
Sediul EdVenture
Despre noi
EdVenture este o școală de limbi străine cu sediul în București.

Cu o experiență de peste 16 ani, EdVenture School este alegerea perfectă pentru cei care doresc să învețe limba engleză, de la copii la adulți. Află mai multe despre noi și descoperă valorile noastre, profesorii care fac parte din echipa EdVenture, cât și acreditarile pe care le-am primit de-a lungul anilor.

Formular de înscriere

Vă invităm să completați formularul dacă doriți să primiți informații despre Școala de Vară EdVenture 2023.

Înscrierile se fac online

După completarea formularului vă vom contacta pentru a finaliza înscrierea. Locurile sunt limitate și se ocupă în ordinea rezervarii lor. Rezervarea locului se face prin achitarea unui avans de 200 lei, care se va scădea din prima plată.

Dacă aveți întrebări, ne puteți contacta la numerele de telefon 0213129036 sau 0742114996.

Start Typing
Acest site folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Continuând, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.