Curs de englezăpentru copiiîncepători

Invităm la cursuri copiii de 11-14 ani care sunt la început cu învățarea limbii engleze 😊

curs engleza copii incepatori

Curs de engleză pentru copii începători

Cursul se adresează copiilor de 11-14 ani care doresc să învețe limba engleză într-un mod interactiv și eficient.

Informații despre cursuri

Copiilor de 11-14 ani care sunt la începutul învățării limbii engleze le oferim un curs interactiv și eficient. În cadrul cursului vom pune împreună bazele vocabularului și gramaticii și ne vom familiariza și cu sunetele limbii engleze.

Vom face conversații în engleză încă de la prima ședință!

Ce învățăm la acest curs pentru începători?
• Să recunoaștem vocabular de baza în mesaje scrise dar și vorbite;
• Să recunoaștem structuri gramaticale elementare și esențiale;
• Să putem vorbi despre noi și despre alții: ce ne place, ce ne displace, cum ne simțim, de ce avem nevoie, ce trebuie să facem;
• Să putem parcurge și înțelege texte simple;
• Să putem scrie texte scurte despre lucruri familiare.

Prin participarea săptămânală la curs în timpul anului școlar, copiii vor învăța limba engleză cu ajutorul activităților interactive pregătite de profesori. Ei vor conversa și lucra împreună cu alți colegi de același nivel, vor susține prezentări și vor învăța cu ușurință limba engleză. Profesorii noștri îi vor ajuta și ghida permanent, iar copiii vor deveni mai naturali în conversații. Vă așteptăm să învățăm împreună limba engleză!

Înscrierile se fac completând formularul online (click).

Perioada: 3 octombrie 2022 – 9 iunie 2023
Durata: 7 luni și 2 săptămâni de curs (90 ore), cu respectarea vacanțelor școlare
Structura: 2 ședințe x 1,5 ore pe săptămână
Orar: Luni și Miercuri sau Marți și Joi, 9:30 – 11:00 sau 16:00 – 17:30
Preț: 420 lei / lună
✨ Beneficiați de 5% reducere din prima plată la înscrierile făcute până pe 31 iulie

✅ Manualul de curs este inclus în preț

Se acordă 10% discount la plata integrală a cursului în avans și 5% discount pentru cursanții EdVenture, membrii aceleiași familii sau pentru cei care vin printr-o recomandare. Discountul se poate cumula până la 15%.

Cursurile de limba engleză pentru copii (începători) se desfășoară la sediul EdVenture School din București, Strada Dr. Staicovici nr. 4 (zona Eroilor – Cotroceni) sau exclusiv online.

Înscrie-te acum

Înscrierea la curs se face prin completarea formularului. După completarea formularului vă vom contacta pentru a pentru a face o evaluare gratuită a nivelului de cunoștințe de limba engleză și pentru a finaliza înscrierea la curs. Dacă aveți întrebări, ne puteți contacta la numărul 0742114996

Înscrierea la curs se face prin completarea formularului. După completarea formularului vă vom contacta pentru a pentru a face o evaluare gratuită a nivelului de cunoștințe de limba engleză și pentru a finaliza înscrierea la curs. Dacă aveți întrebări, ne puteți contacta la numărul 0742114996

Profesioniști în limba engleză

Despre noi

EdVenture este o școală de limbi străine cu sediul în București și centru oficial de pregătire Cambridge English pentru examenele Cambridge și IELTS.

Fondată în 2005, EdVenture este o școală de limbi străine acreditată de Ministerul Muncii și Ministerul Educației prin Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC) și este membru British Council Addvantage.

Anual, sute de cursanți aleg să învețe limba engleză sau să se pregătească pentru examene de engleză alături de EdVenture School. Profesorii foarte bine pregătiți, simulările integrale de examen, dar și atmosfera relaxantă și primitoare a centrului sunt doar câteva aspecte apreciate de cursanți.

În cadrul EdVenture, organizăm atât cursuri de engleză și germană pentru copii, cursuri de engleză pentru adulți, cât și cursuri pregătire pentru examene cu recunoaștere internațională precum Cambridge, IELTS, TOEFL sau SAT.

edventure school bucuresti
EdVenture School
Your learning EdVenture starts now
Start Typing
Acest site folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Continuând, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.