Cursuri deengleză onlinepentru copii

Invităm copiii la EdVenture Kids Club – o serie de cursuri online distractive și interactive.

cursuri engleza copii online

Cursuri engleză copii online

La cursurile de engleză online EdVenture Kids Club colaborarea în echipă este cea mai importantă

Informații despre curs

Invităm copiii la o serie de cursuri de engleză, unde colaborarea în echipă este cea mai importantă.

Profesorii noștri au pregătit pentru copii o mulțime de activități distractive și captivante în limba engleză, în cadrul cărora vom învăța vocabular și gramatică într-un mod interactiv și, cel mai important, vom lucra în echipă 🥰

Copiii au puține ocazii să descopere lucruri noi împreună cu alți copii de vârsta lor. De aceea, în cadrul EdVenture Kids Club, vom face toate activitățile împreună – vom lucra în echipe de câte doi sau mai mulți copii, vom juca pe roluri și vom realiza proiecte distractive în limba engleză.

Totul se întâmplă online, prin Zoom, împreună cu un profesor dedicat, cu experiență de predare la copii. Fiecare curs are 4 ședințe și se axează pe o temă specifică. Vom folosi mai multe aplicații interactive online și jocuri pentru a oferi copiilor o experiență WOW, care să fie pe placul lor.

EdVenture Kids Club se adresează copiilor din clasele 0-4 (inclusiv clasa pregătitoare), iar grupele se formează pe nivelurile Cambridge Young Learners: Starters, Movers și Flyers, în funcție de cereri.

Toate activitățile se desfășoară online (live).

Durata unui modul: 4 săptămâni (4 sesiuni)
Program: În fiecare vineri, de la ora 16:00 la 17:30
Preț: 221 lei

Următorul modul: Awesome Inventions 💥
Perioada: 13 ianuarie – 3 februarie 2023

Înscrie-ți copilul

Înscrierea la curs se face prin completarea formularului. Ulterior, vă vom contacta pentru a vă transmite detalii despre curs și pentru a finaliza înscrierea. De asemenea, ne puteți contacta la numărul 0742114996

Înscrierea la curs se face prin completarea formularului. Ulterior, vă vom contacta pentru a vă transmite detalii despre curs și pentru a finaliza înscrierea. De asemenea, ne puteți contacta la numărul 0742114996

Profesioniști în limba engleză

Despre noi

EdVenture este o școală de limbi străine cu sediul în București și centru oficial de pregătire Cambridge English pentru examenele Cambridge și IELTS.

Fondată în 2005, EdVenture este o școală de limbi străine acreditată de Ministerul Muncii și Ministerul Educației prin Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC) și este membru British Council Addvantage.

Anual, sute de cursanți aleg să învețe engleză sau să se pregătească pentru examene de limba engleză la EdVenture School. Profesorii foarte bine pregătiți dar și atmosfera relaxantă și primitoare a centrului sunt doar câteva aspecte apreciate de cursanți.

În cadrul EdVenture, organizăm atât cursuri de engleză și germană pentru copii, cursuri de engleză pentru adulți, cât și cursuri pregătire pentru examene cu recunoaștere internațională precum Cambridge, IELTS, TOEFL sau SAT.

edventure school bucuresti
EdVenture School
Your learning EdVenture starts now
Start Typing
Acest site folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Continuând, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.