Cursuri deengleză onlinepentru copii

Invităm copiii la cursurile de vară English Summer – o serie de cursuri online distractive și interactive 🥰

cursuri engleza copii online

Cursuri de vară online pentru copii

Învățăm să comunicăm mai ușor în limba engleză, cu ajutorul unor teme săptămânale precum natură, artă, știință sau actorie

Informații despre cursuri

Bun venit la EdVenture School! Vara aceasta invităm copiii la cursul de vară English Summer, creat special pentru copii (clasele 0-4) și care se desfășoară exclusiv online. Vom îmbina învățarea limbii engleze online cu multe activități distractive și captivante!

Cursul online English Summer este ideal pentru copiii care doresc să poată comunica mai ușor în limba engleză în diferite situații, cu ajutorul unor teme săptămânale precum natură, artă, știință, sport sau tehnologie. Cursul are o abordare interactivă, cu accent pe implicarea copiilor.

Cursul se desfășoară online (live) și îi pregătește pe copii pentru a putea comunica despre subiecte interesante si relevante pentru viața de zi cu zi. În fiecare săptămână vom aborda o temă diferită. La începutul săptămânii vom învăța vocabular și expresii pe care le vom integra ulterior în multe jocuri de rol, discuții libere sau dezbateri.

Ședințele de curs au o durată de 1 oră pentru a limita expunerea la ecran și sunt zilnice pentru a asigura continuitate în învățarea limbii engleze.

Cu o experiență de peste 16 ani și fiind centru oficial de pregătire Cambridge English pentru copii, oferim programe de studiu profesioniste și expertiza unor profesori dedicați, care pun pasiune în cursurile pe care le susțin.

Înscrierile se fac completând formularul online (click). Dacă aveți întrebări, ne puteți contacta la numerele de telefon 021 312 9036 sau 0742 114 996.

Cursurile de engleză English Summer se desfășoară online, în fiecare săptămână în perioada 27 iunie – 2 septembrie 2022. Înscrierea se face la câte o săptămână de curs.

Durata unui curs este de 1 săptămână
Structura: 1 ora de curs în fiecare zi, de luni până vineri
Orar: dimineața (în prima parte a zilei)

Preț avantajos: doar 190 lei/săptămână

La achiziționarea unui pachet de 3 săptămâni de curs, beneficiați de un preț special de 165 lei/săptămână (preț total pachet 495 lei).

Într-o grupă sunt între 6 și 10 copii. Locurile sunt limitate și se ocupă în ordinea primirii înscrierilor.

Câteva lucruri pe care le vom învăța la cursurile English Summer:

Abordarea propusă este foarte interactivă, cu accent pe implicarea copiilor în folosirea vocabularului și expresiilor specifice fiecărei săptămâni.

Să comunicăm în situații tipice de călătorie și în diverse mijloace de transport

Să cerem informații și să ne descurcăm atunci când ne aflăm într-un loc necunoscut

Să ne prezentăm și să vorbim despre noi

Să ne descurcăm cu banii la magazin sau în diferite situații

Să comunicăm despre subiecte precum artă sau știință

Să vorbim despre natură și mediul înconjurător

Înscrie-ți copilul

Înscrierea la curs se face prin completarea formularului. Ulterior, vă vom contacta pentru a vă transmite detalii despre curs și pentru a finaliza înscrierea. De asemenea, ne puteți contacta la numărul 0742114996

ℹ Dacă doriți informații despre cursurile Cambridge (an școlar 2022-2023), vă invităm să consultați această pagină.

Înscrierea la curs se face prin completarea formularului. Ulterior, vă vom contacta pentru a vă transmite detalii despre curs și pentru a finaliza înscrierea. De asemenea, ne puteți contacta la numărul 0742114996

ℹ Dacă doriți informații despre cursurile Cambridge (an școlar 2022-2023), vă invităm să consultați această pagină.

Profesioniști în limba engleză

Despre noi

EdVenture este o școală de limbi străine cu sediul în București și centru oficial de pregătire Cambridge English pentru examenele Cambridge și IELTS.

Fondată în 2005, EdVenture este o școală de limbi străine acreditată de Ministerul Muncii și Ministerul Educației prin Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC) și este membru British Council Addvantage.

Anual, sute de cursanți aleg să învețe engleză sau să se pregătească pentru examene de limba engleză la EdVenture School. Profesorii foarte bine pregătiți dar și atmosfera relaxantă și primitoare a centrului sunt doar câteva aspecte apreciate de cursanți.

În cadrul EdVenture, organizăm atât cursuri de engleză și germană pentru copii, cursuri de engleză pentru adulți, cât și cursuri pregătire pentru examene cu recunoaștere internațională precum Cambridge, IELTS, TOEFL sau SAT.

edventure school bucuresti
EdVenture School
Your learning EdVenture starts now
Start Typing
Acest site folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Continuând, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.