Curs de vară pentru copii, în limba engleză

English Summer
for Kids ☀️

Transformăm vacanță de vară într-o aventură lingvistică captivantă pentru copii!

⚡ Prinde ultimele locuri disponibile! Cursurile se desfășoară în perioada 1 iulie – 1 august 2024

curs de vara pentru copii in engleza

Curs de engleză pentru copii clasele 0-4

Vara aceasta invităm copiii la English Summer – un curs captivant și interactiv, care are scopul de a menține contactul copiilor cu limba engleză pe timpul verii.

Informații despre curs

English Summer for Kids este un curs de limba engleză distractiv și interactiv, special conceput pentru copiii cu vârste între 6 și 11 ani. Acest curs de vară este împărțit în două grupe: Junior Stars (6-8 ani) și Master Minds (9-11 ani), fiecare grupă având activități adaptate nivelului lor de conoștințe de limba engleză.

Obiectivul cursului este de a menține contactul copiilor cu limba engleză pe timpul verii, oferindu-le o experiență educativă plăcută, dar și eficientă. Prin metode de învățare bazate pe jocuri și interacțiune, cursul stimulează dezvoltarea abilităților de comunicare și ascultare. Copiii vor participa la exerciții ce implică lucrul în echipă și colaborarea, esențiale pentru dezvoltarea socială.

În cadrul grupei Junior Stars, chiar dacă copiii sunt la început în ceea ce privește cititul, cursul își propune să le insufle dragostea pentru citit prin activități distractive și lecturi alese pe placul lor. Vom utiliza jocuri de rol și exerciții interactive pentru a-i face să se îndrăgostească de limba engleză în mod natural.

În cadrul grupei Master Minds, acolo unde copiii sunt deja familiarizați cu cititul, cursul va aborda teme mai complexe. Activitățile sunt gândite pentru a fi provocatoare și captivante, cu o varietate de exerciții care îmbunătățesc atât vocabularul, cât și structurile gramaticale ale limbii engleze într-un mod creativ.

English Summer for Kids este un curs de vară care îi va ajuta pe copii să se exprime mai liber și să câștige încredere în abilitățile lor de comunicare. Nu ratați ocazia de a le oferi copiilor un curs excelent de vară în limba engleză!

Cursul English Summer for Kids se desfășoară la sediul EdVenture School în perioada 1 iulie – 1 august 2024 în serii de câte o săptămână. Înscrierea se poate face la una sau mai multe săptămâni.

Structura: 4 ședințe de 2 ore pe săptămână
Program: De luni până joi, de la 10:00 la 12:00
Preț: 360 lei/săptămână

Cursul se desfășoară la sediul EdVenture School (în clasă – offline) – Strada Dr. Staicovici nr. 4, București, în zona Cotroceni – Eroilor.

Înscrierile se fac completând formularul online (click). Dacă aveți întrebări, ne puteți contacta la numerele de telefon 021 312 9036 sau 0742 114 996.

Înscrie-te acum

Înscrierea la curs se face prin completarea formularului. După completarea formularului vă vom contacta telefonic pentru a finaliza înscrierea. Dacă aveți întrebări, ne puteți contacta la numărul 0742114996

Înscrierea la curs se face prin completarea formularului. După completarea formularului vă vom contacta telefonic pentru a finaliza înscrierea. Dacă aveți întrebări, ne puteți contacta la numărul 0742114996

Profesioniști în limba engleză

Despre noi

EdVenture este o școală de limbi străine cu sediul în București și centru oficial de pregătire Cambridge English pentru examenele Cambridge și IELTS.

Fondată în 2005, EdVenture este o școală de limbi străine acreditată de Ministerul Muncii și Ministerul Educației prin Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC) și este membru British Council Addvantage.

Anual, sute de cursanți aleg să învețe limba engleză sau să se pregătească pentru examene de engleză alături de EdVenture School. Profesorii foarte bine pregătiți, simulările integrale de examen, dar și atmosfera relaxantă și primitoare a centrului sunt doar câteva aspecte apreciate de cursanți.

În cadrul EdVenture School, organizăm atât cursuri de engleză, germană și franceză pentru copii, cursuri de engleză pentru adulți, cât și cursuri pregătire pentru examene cu recunoaștere internațională precum Cambridge, IELTS, TOEFL sau SAT.

edventure school bucuresti
EdVenture School
Your learning EdVenture starts today
Start Typing
Acest site folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Continuând, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.