Atelierde englezăpentru copii

Invităm copiii din clasele 1-4 să participe gratuit la un super atelier de limba engleză! 🇬🇧

ateliere engleza copii

Lecție demonstrativă de engleză pentru copii

Copiii din clasele 1-4 sunt invitați să participe la un atelier gratuit de limba engleză, susținut online de profesorii noștri

Atelier gratuit pentru copii

În cadrul atelierelor vom îmbina multe jocuri creative cu activități de comunicare în limba engleză, pentru ca învățarea să fie ușoară pentru copii. Copiii vor învăța cuvinte și expresii noi, se vor juca, vor lucra în echipă și vor fi motivați să comunice în limba engleză.

Ne dorim ca cei mici să descopere alături de profesorii noștri că învățarea limbii engleze poate fi distractivă. Scopul atelierelor este creșterea încrederii în sine și învățarea unor noțiuni de limba engleză prin jocuri și activități interactive.

Atelierele au o durată de o oră și se desfășoară integral online, pe Zoom. Înscrierea din timp este necesară – aceasta presupune susținerea unui scurt test de evaluare a cunoștințelor de limba engleză.

Aceste ateliere se adresează copiilor care nu au mai participat la cursurile noastre.

Vă așteptăm cu drag! 😊

Ce spun părinții?

Ne bucurăm de recomandările 🙌 primite din partea părinților. O parte din ele le puteți citi aici, dar și pe paginile de Google și Facebook.

Despre noi

EdVenture este o școală de limbi străine cu sediul în București și centru oficial de pregătire Cambridge English pentru examenele Cambridge și IELTS.

Fondată în 2005, EdVenture este o școală de limbi străine acreditată de Ministerul Muncii și Ministerul Educației prin Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC) și este membru British Council Addvantage.

Anual, sute de cursanți aleg să învețe limba engleză sau să se pregătească pentru examene de engleză alături de EdVenture School. Profesorii foarte bine pregătiți, simulările integrale de examen, dar și atmosfera relaxantă și primitoare a centrului sunt doar câteva aspecte apreciate de cursanți.

În cadrul EdVenture, organizăm atât cursuri de engleză și germană pentru copii, cursuri de engleză pentru adulți, cât și cursuri pregătire pentru examene cu recunoaștere internațională precum Cambridge, IELTS, TOEFL sau SAT.

edventure school bucuresti
Start Typing
Acest site folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Continuând, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.