Curs inovator de vară în limba engleză

Career Explorers in English

Descoperă-ți pasiunile și analizează opțiuni de carieră fascinante – totul în limba engleză!

10% reducere la înscrieri până pe 31 mai 2024

orientare in cariera copii adolescenti

Curs de vară pentru adolescenți clasele 5-8

Vă invităm la cursul de vară Career Explorers in English, creat de profesorii noștri pentru elevii din clasele 5-8.

Informații despre curs

Career Explorers in English este un curs inovator de vară, dedicat elevilor din clasele 5-8, care combină învățarea limbii engleze cu explorarea unor meserii fascinante de viitor. Acest curs oferă o oportunitate unică pentru adolescenți de a-și descoperi pasiunile și potențialele cariere. Totul se întâmplă într-un mediu interactiv, prin exersarea limbii engleze.

Fiecare săptămână va aduce în prim-plan o nouă categorie de meserii, ajutând cursanții să înțeleagă diferite roluri profesionale și ce înseamnă acestea:
• Meserii care inspiră: scriitor, astronom, artist, computer scientist;
• Meserii care salvează vieți: doctor, pompier, veterinar, biolog marin;
• Meserii care influențează: jurnalist, influencer, politician, avocat;
• Meserii care educă: educator, profesor, cercetător.

Cursanții vor fi implicați în sesiuni de brainstorming pentru a descoperi cât mai multe meserii relevante și vor avea ocazia să pregătească și să susțină prezentări despre acestea. Discuțiile ulterioare vor evalua avantajele și dezavantajele fiecărei meserii, permițându-le cursanților să evalueze propriul interes pentru diverse cariere.

Un aspect valoros al cursului este că elevii nu numai că vor învăța engleza într-un context practic și aplicat, dar vor și avea parte de orientare în carieră (career orientation). Acesta este un mod excelent pentru copii de a-și ocupa timpul în mod constructiv pe timpul verii, descoperind și analizând diversele opțiuni profesionale ce pot influența viitoarele lor decizii.

Participarea la cursul Career Explorers in English este o modalitate excelentă de a petrece vacanța de vară, combinând limba engleză cu învățarea practică. Acest curs este ideal pentru copiii curioși și ambițioși, pregătindu-i pentru deciziile legate de cariera și studiile viitoare. Înscrieți-vă copilul și deschideți-i ușa către un viitor plin de posibilități!

Cursul Career Explorers in English se desfășoară la sediul EdVenture School în perioada 1 iulie – 1 august 2024 în serii de câte o săptămână. Înscrierea se poate face la una sau mai multe săptămâni.

Structura: 4 ședințe de 2 ore pe săptămână
Program: De luni până joi, de la 10:00 la 12:00
✅ Preț promoțional360 lei 324 lei/săptămână la înscrieri până pe 31 mai 2024 (redus de la 360 lei)

Cursul se desfășoară la sediul EdVenture School (în clasă – offline) – Strada Dr. Staicovici nr. 4, București, în zona Cotroceni – Eroilor.

Înscrierile se fac completând formularul online (click). Dacă aveți întrebări, ne puteți contacta la numerele de telefon 021 312 9036 sau 0744 375 724.

Înscrie-te acum

Înscrierea la curs se face prin completarea formularului. După completarea formularului vă vom contacta pentru a face o evaluare gratuită a nivelului de cunoștințe de limba engleză și pentru a finaliza înscrierea la curs. Dacă aveți întrebări, ne puteți contacta la numărul 0744375724

Înscrierea la curs se face prin completarea formularului. După completarea formularului vă vom contacta pentru a face o evaluare gratuită a nivelului de cunoștințe de limba engleză și pentru a finaliza înscrierea la curs. Dacă aveți întrebări, ne puteți contacta la numărul 0744375724

Profesioniști în limba engleză

Despre noi

EdVenture este o școală de limbi străine cu sediul în București și centru oficial de pregătire Cambridge English pentru examenele Cambridge și IELTS.

Fondată în 2005, EdVenture este o școală de limbi străine acreditată de Ministerul Muncii și Ministerul Educației prin Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC) și este membru British Council Addvantage.

Anual, sute de cursanți aleg să învețe limba engleză sau să se pregătească pentru examene de engleză alături de EdVenture School. Profesorii foarte bine pregătiți, simulările integrale de examen, dar și atmosfera relaxantă și primitoare a centrului sunt doar câteva aspecte apreciate de cursanți.

În cadrul EdVenture School, organizăm atât cursuri de engleză, germană și franceză pentru copii, cursuri de engleză pentru adulți, cât și cursuri pregătire pentru examene cu recunoaștere internațională precum Cambridge, IELTS, TOEFL sau SAT.

edventure school bucuresti
EdVenture School
Your learning EdVenture starts now
Start Typing
Acest site folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Continuând, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.