curs gmat

Pregătește-te pentru testul GMAT

Bun venit la EdVenture School! Te invităm să descoperi cursul online de pregătire pentru testul GMAT.

Sute de studenți au promovat testul GMAT cu brio datorită acestui curs interactiv, unic în România.

Curs GMAT online

Prioritatea noastră este ca tu să obții cel mai bun scor posibil la testul GMAT.

Pregătire completă

Cursul include pregătire pentru ambele module: Verbal & Analytical Writing Assessment + Quantitative

Profesori specialiști

Te pregătești alături de traineri experți în GMAT, cu peste 12 ani de experiență de predare specifică

Informații despre curs

Cursul GMAT se axează pe dezvoltarea și exersarea strategiilor de abordare și rezolvare a subiectelor din test. De asemenea, se oferă modele și exerciții pentru realizarea eseului analitic.

Trainerii implicați în programul GMAT au o experiență de peste 12 ani în pregătirea acestui curs, fiind doctori în lingvistică și, respectiv, matematică. Sesiunile de pregătire pentru toate secțiunile testului asigura suportul necesar obținerii scorurilor dorite.

Perioada: Cursul nu se desfășoară în acest moment
Durata: 6 săptămâni (24 ore)
Orar: Marți și Joi, de la 18:15 la 20:15
Preț: 990 lei

✅ Fară alte costuri suplimentare

Înscrie-te acum

Înscrierea la curs se face prin completarea formularului. Ulterior, te vom contacta pentru a-ți transmite detalii despre curs și pentru a finaliza înscrierea. Pentru a participa este obligatoriu să ai un nivel de cunoștințe de engleză minim intermediar. Dacă ai întrebări, ne poți contacta la numărul 0742114996

Înscrierea la curs se face prin completarea formularului. Ulterior, te vom contacta pentru a-ți transmite detalii despre curs și pentru a finaliza înscrierea. Pentru a participa este obligatoriu să ai un nivel de cunoștințe de engleză minim intermediar. Dacă ai întrebări, ne poți contacta la numărul 0742114996

Cursul de grup nu se desfășoară în acest moment. Vă recomandăm cursurile de pregătire individuală.

Despre examenul GMAT – Examenul GMAT este un test standardizat necesar pentru admiterea la programe MBA (Master of Business Administration) din toată lumea. Scorul obținut la acest test este o parte importantă în procesul de admitere în orice școală de business. Deși cunoștințele de limba engleză sunt esențiale pentru obținerea unui scor bun, GMAT nu este un test de limba engleză. Format din mai multe secțiuni, testul GMAT se susține pe computer iar scorul obținut măsoară potențialul de succes academic într-un MBA. Cu toate că sunt mulți factori ce contribuie la succesul sau eșecul unei candidaturi la un MBA, scorul obținut la GMAT are un rol esențial. Astfel, pregătirea pentru acest examen trebuie să fie riguroasă și consistentă.

Profesioniști în pregătirea pentru examene

Despre noi

EdVenture este o școală de limbi străine cu sediul în București și centru oficial de pregătire Cambridge. Timp de 8 ani, am fost centru oficial de testare ETS pentru TOEFL.

Fondată în 2005, EdVenture este o școală de limbi străine acreditată de Ministerul Muncii și Ministerul Educației prin Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC) și este membru British Council Addvantage.

Anual, sute de cursanți aleg să se pregătească pentru examene de limba engleză sau să învețe engleză alături de EdVenture School. Profesorii foarte bine pregătiți, simulările integrale de examen, dar și atmosfera relaxantă și primitoare a centrului sunt doar câteva aspecte apreciate de cursanți.

În cadrul EdVenture, organizăm atât cursuri de engleză și germană pentru copii, cursuri de engleză pentru adulți, cât și cursuri pregătire pentru examene cu recunoaștere internațională precum Cambridge, IELTS, TOEFL sau SAT.

Your GMAT EdVenture starts now
Start Typing
Acest site folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Continuând, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.