ZiuaPorțilorDeschise

EdVenture School, 24 mai 2024, 17:30-19:30

ziua portilor deschise edventure school

Ziua Porților Deschise

Curioși să descoperiți cele mai îndrăgite cursuri de limbi străine pentru copii? Vă invităm la Ziua Porților Deschise la EdVenture School, care va avea loc vineri, 24 mai, între orele 17:30 și 19:30!

Program

Ziua Porților Deschise este o oportunitate excelentă de a descoperi cum se desfășoară cursurile noastre de engleză, germană și franceză pentru copii și pentru a cunoaște echipa de profesori și coordonatori, precum și alți părinți interesați de cultivarea pasiunii pentru limbi străine.

Ziua Porților Deschise la EdVenture School include:
Lecții demonstrative de engleză, germană și franceză (de la ora 17:30), unde copiii pot participa activ și pot descoperi metodele noastre interactive de învățare;
Prezentare a programului nostru educațional susținută de directorul academic;
Sesiune de Întrebări și Răspunsuri alături de cursanții ambasadori ai EdVenture School, care vă vor împărtăși experiențele lor.
Testări gratuite de nivel, pentru a identifica cel mai potrivit curs pentru copilul dumneavoastră.
Tombolă cu premii și reduceri speciale pentru înscrierile făcute în ziua evenimentului.

Ziua Porților Deschise se adresează copiilor din ciclul primar și gimnazial (clasele 0-8).

Înscrierile la Ziua Porților Deschise se fac online (click). Vă rugăm să completați formularul de înscriere pentru a vă rezerva locul, deoarece locurile sunt limitate.

Mark the date: 24 mai 2024, de la 17:30 la 19:30

Mark the location: EdVenture School, Strada Dr. Staicovici nr. 4, zona Cotroceni-Eroilor, Bucuresti

Contact: 0213129036, 0740085809

Echipa EdVenture School vă așteaptă cu drag! ☀️

Formular de înscriere

Înscrierea la Ziua Porților Deschise este gratuită și se face prin completarea formularului alăturat.

Înscrierea la Ziua Porților Deschise este gratuită și se face prin completarea formularului alăturat.

Despre noi

EdVenture este o școală de limbi străine cu sediul în București și centru oficial de pregătire Cambridge English pentru examenele Cambridge și IELTS.

Fondată în 2005, EdVenture este o școală de limbi străine acreditată de Ministerul Muncii și Ministerul Educației prin Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC) și este membru British Council Advantage. Misiunea noastră este să cultivăm pasiunea pentru învățarea limbilor străine și să pregătim cursanți pentru a deveni cetățeni globali, informați și responsabili.

Anual, sute de cursanți aleg să învețe limba engleză sau să se pregătească pentru examene de engleză alături de EdVenture School. Profesorii foarte bine pregătiți, simulările integrale de examen, dar și atmosfera relaxantă și primitoare a centrului sunt doar câteva aspecte apreciate de cursanți.

În cadrul EdVenture, organizăm atât cursuri de engleză, franceză și germană pentru copii, cursuri de engleză pentru adulți, cât și cursuri pregătire pentru examene cu recunoaștere internațională precum Cambridge, IELTS, TOEFL sau SAT.

edventure school bucuresti
Start Typing
Acest site folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Continuând, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.